Dansk Tale

Winx Club 3 - Venner for livet ? (Brugt)

15,00 kr.

DVD med 3 Afsnit:

1: VENNER I NØDEN Alfeas Skoleinspektør. Faragonda, straffer feerne for deres livsfarlige indtrængen i Himmeltårnet. Hun tager deres magiske evner og tvinger dem til at rengøre skolen. mens de andre elever er på det magiske marked. Hek-sene kommer til Alfea og vækker et monster til live. Selv uden deres evner overvinder pigerne monsteret og ødelægger heksenes plan. Som belønning får pigerne de magiske evner tilbage! 

2: SPLID MELLEM VENNER Heksene er irriterede over specialisternes trofaste støtte til feerne. Nu har de en snørklet plan. der skal ødelægge venskabet. Under en turnering for flyvende cykler, fremkalder de en frygtelig ulykke for Riven og manipulerer situationen, så Bloom får skylden. Riven og Bloom kommer i et flintrende skænderi. Specialisterne holder med Bloom. og Riven forlader dem i vrede. De snu hekse triumferer og tilbyder drengen deres ondsindede venskab! 

3: FORRÅDT! Den mystiske stemme som reddede Bloom på Himmeltårnet tilhører Daphne - en af de ni legendariske Magix nymfer. Bloom er fast besluttet på at finde ud af. hvad Daphne vil fortælle. Musa skændes med Stella og for-lader sovesalen. Uheldigvis bliver hun straks angrebet af heksene. Bloom og veninderne redder Musa, og Icy opdager Blooms styrker. Icy synes, at denne kraft ligner den legendariske Drage flamme. Hvor får Bloom styrken fra, og hvad er hendes baggrund? 


Antal
1
Tilføj til kurv