Om os

Om dvdmanden.dk

Vi er en dansk netbutik, der gik online i 2019. Vi har udviklet os fra at være en kræmmer på markeds pladser, der udelukkende solgte brugte dvd-film, til i dag at have en af Danmaks største udvalg i danske film.

Vores varer som vises på hjemmesiden er alle på lager og bliver sendt direkte ud til dig fra vores lager på Lolland. Bestillinger foretaget inden klokken 19:00 bliver alle pakket og afsendt samme dag - alle udens dage.

"Fremragende" på Trustpilot
Vores kunder har givet os bedømmelsen "Fremragende" på Trustpilot. De roser os især for vores hurtige levering, lave priser og brugervenlige hjemmeside. Det er vi meget stolte af, og vi arbejder hver dag på at blive endnu bedre.

Lave og gennemsigtige priser

Vi prøver at holde vores omkostninger på et minimum så vores kunder kan få glæde af lave priser, vi benytter ikke dyre abonnementer til Nets, Pricerunner, E-mærke. og ligende. Vi gør ikke brug af kundeklubber, du ikke kan gennemskue, eller plusmedlemsskaber med fast betaling hver måned. Vi tilbyder heller ikke afbetalingsordninger med høje gebyrer og dyre rykkere. Vores erfaring er, at loyale kunder kommer af god kundeservice og lave priser, der er til at gennemskue.

Film Samle Kort

Hver måned fremstiller jeg 6-9 nye film-samle-kort som passer sammen med de nye udgivelser fra Dansk Filmskat, Alle ordre modtager Gratis månedens kort. - mangler du nogle af de tidliger kort, så send gerne en besked - og vi finder ud af at du også får dem med.  


Kontakt

dvdmanden.dk
Mageltving møllevej 12
4943 Torrig L
Danmark

CVR-nr. 29 72 04 44

Tlf.: 22 60 39 32 (kl. 16-20)
E-mail: salg@dvdmanden.dk