Wild Things (Brugt)

20,00 kr.

Wild Things (1998)

Instruktør: John McNaughton

Handling: De unge, smarte, sexede elever på Blue Bay High School i Florida er ikke i tvivl! Sex kan man ikke få nok af! Men da den lokale sexbombe Kelly Van Ryan (Denise Richards) anklager læreren Sam Lombardo (Matt Dillon) for at have voldtaget hende, udvikler det sig til noget af en skandale. En skandale, der ikke bliver mindre, da en anden pige, Suzie Toller (Neve Campbell), kommer frem med lignende anklager.

     Den efterfølgende retssag bliver et mediecirkus, og det bliver meget hurtigt tydeligt for politifolkene Ray Duquette (Kevin Bacon) og Gloria Perez, at denne sag ikke er helt så ligetil, som den fremstår. De mistænker, at pigerne lyver, men hvad vil de opnå med deres løgn? Er der en mere udspekuleret plan bag det hele?

John McNaughton, der lavede Henry: Portrait of a Serial Killer, har instrueret denne dybt underholdende og super frække thriller. Den byder naturligvis på en række mindeværdige sexede momenter (DÉN scene med Neve Campbell, Denise Richards og Matt Dillon), men filmen har også en vanvittigt underholdende præstation fra Bill Murray som en fuskeradvokat plus en rimelig cool thrillerhistorie, der er fuld af twists, så mange faktisk, at de fortsætter, efter at rulleteksterne er gået i gang!

Antal
1
Tilføj til kurv