Western Volume 3 (3 Film) (Brugt)

30,00 kr.

Box med 3 Westerns

Death rides a horse (1967)
Instruktør:
 Steven Stern
Handling: En nybyggerfamilie nær den mexicanske grænse dræbes af en bande banditter. Den eneste overlevende er en lille dreng Bill, der deres vokser op og tager ud for at hævne mordrene, 15 år senere. Han møder pistolmanden Ryan (Lee Van Cleef) og, efter at have været chikaneret af banditterne, kommer han ind i en række brutale sammenstød.

The Over The Hill Gang (1969)
Instruktør: Jean Yarbrough
Handling: Lederen af Texas Rangers Oren Hayes tager fri for at besøge sin datter i nabobyen. Ved ankomsten opdager han, at datteren Hannahs mand Jeff stiller op til borgermestervalget mod byens korrupte leder Nard Lundy. Lundy har ingen planer om at tillade et valg af den ærlige Jeff Rose, så han får sine håndlangere til at tæve dem. Hays kalder nogle af sine gamle Rangers-venner til hjælp. Da de ankommer til byen, må de hurtigt erkende, at alderen er løbet fra dem. og de må alene stole på deres forstand til at narre og slå Lundy.

The Over The Hill Gang Rides Again (1969)
Instruktør: George McCowan
Handling: Walter Brennan er tilbage som den kloge og sjove Texas Ranger Nash Crawford. Denne gang møder de korruption i deres egen hjemby. De stikker hovederne sammen for at rense deres by, genoprette lov og orden og rehabilitere byens drukkenbolt.

Lagerinformation: B7
Antal
1
Tilføj til kurv