Wesley Snipes Boks (3 Film)

30,00 kr.

Boks med 3 Wesley Snipes Film

Sugar Hill (1994)
Instruktør: Leon Ichaso
HandlingSugar Hill er et område i New Yorks Harlem. En udbrændt jungle af fattigdom, narko og vold, hvor jungleloven hersker uindskrænket. Roemello (Wesley Snipes) og hans gang styrer nu suverænt alt illegalt, der giver penge. Men han har fået nok. Magt nok, rigdom nok og især død nok. Han vil væk mens han er i live. Men stærke kræfter holder ham tilbage. Først og fremmest hans egen bror, der uden Roemellos indflydelse omgående vil kaste banden ud i en selvmorderisk krig mod mafiaen. Samtidig prøver magtfulde bandeledere fra nabodistrikterne at overtage kontrollen med heroin-handlen i Sugar Hill. En blodig krig er uundgåelig.

Undisputed (2002)
Instruktør: Walter Hill
HandlingTilværelsen for mesterbokseren George "Iceman" Chambers (Ving Rhames) vendes pludselig på hovedet, da han anklages for voldtægt og smides i kachotten. Her hører han om Monroe Hutchen (Wesley Snipes), fængslets ubestridte champ 10 år i træk. En anden fange (Peter Falk) sætter en titelkamp i stand, så de to slagsbrødre får en officiel chance for at gå i kødet på hinanden... Walter Hill, en af firsernes bedste action-instruktører, vender med dette hårdtslående fængselsdrama tilbage til det, han kan bedst: STOR-TÆSK!

9 Lives / Unstoppable (2004)
Instruktør: David Carson
HandlingDa Dean Cage træder ind i restauranten forveksler en gruppe forbrydere ham med den undercover narko-agent, de har lagt en fælde for. De overmander Dean og gi'r ham en indsprøjtning med XE, et nyt designerdrug, for at afhøre ham.

     XE er et ekstremt kraftigt mind control rusmiddel – med ekstremt kraftige bivirkninger: paranoia, voldelig og komplet uforudsigeligt reaktionsmønster. Når man sprøjter den slags lort ind i en tidligere elitesoldat med en lang, beskidt og blodig karriere bag sig, risikerer man at åbne Helvedets Porte...


Antal
1
Tilføj til kurv