Vild Med Mary / Stuck On You (2 Film) (Brugt)

20,00 kr.

There's Something about Mary (1998)
Vild Med Mary

Instruktør: Bobby Farrelly & Peter Farrelly

HandlingAlle er helt vilde med Mary (Cameron Diaz), for hun er sød, smuk, og så har hun bare dét! Så lykken er total for nørden Ted (Ben Stiller), der skal ledsage hende til årets bal - men undervejs får han "lille Ted" i klemme i buksernes lynlås af bare befippelse.

    Mange år senere husker han - ikke uventet - stadig episoden og hyrer Healy (Matt Dillon) til at finde Mary. Det er ikke særlig svært, men da han også falder for hende, kommer der for alvor fuld gang i forvekslinger og forviklinger!

Brødrene Farrelly, der lavede Dum og Dummere og Kingpin - begge med nye standarder for humor under bæltestedet - har lavet en film, der ikke alene løftes af den vidunderlige Cameron Diaz, men også er både hysterisk morsom - og en lille smule rørende.

Stuck on you (2003)
To i én

Instruktør: Bobby Farrelly & Peter Farrelly

HandlingBob (Matt Damon) og Walt Tenor (Greg Kinnear) er tættere forbundne end de fleste andre brødrepar. De er nemlig siamesiske tvillinger, og de kan nu opleves i den 6. film, signeret af det tæt samarbejdende brødrepar Bobby & Peter Farrelly.


Brødrene hænger sammen ved hoften og er fælles om én lever, som Bob har broderparten af, og derfor ældes Walt hurtigere end Bob. Det aparte brødrepar er blevet en legende i deres lille fødeby, hvor de har duperet omverdenen med deres utrolige præstationer inden for diverse idrætsdiscipliner, og som voksne er de indehavere af en lille populær fast-food-restaurant, hvor de firhændigt ekspederer burgere med det hele hen over disken med lynets hast.
    Men Walt har større ambitioner. Efter en række succeser i lillebyens amatørteater drømmer han om en rigtig skuespillerkarriere, og eftersom brødrene har afgivet et gensidigt løfte om, at de aldrig vil stå i vejen for hinandens lykke, må Bob føje sig og følge med Walt til L.A. og det forjættede Hollywood. Her bliver de naboer til den smukke April (Eva Mendes), som også drømmer om at blive stjerne og introducerer dem for den noget bizarre agent, Morty O’Reilly (Seymour Cassel). Han ser straks Walts potentiale … som pornostjerne!
    Heldigvis render de ved tilfældighedernes spil ind i den feterede og legendariske Cher. Hun vil gerne ud af en kontrakt om en ny tv-serie og får gennemtvunget, at Walt skal spille den mandlige hovedrolle – i håb om, at serien bliver en fiasko. Det går naturligvis lige modsat. Walt får et tordnende gennembrud, og de siamesiske tvillinger er klar til at indtage filmens Mekka på berømmelsens vinger...
Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Premiere Dato
1975
Produktions Selskab
Rafran Cinematografica
Spilletid
93 Minutter
Genre
Western, Komedie
Undertekster
Dansk, Norsk
Censur
Tilladt for Alle