Dansk Tale

Vi på Krageøen Vol. 1 (Afsnit 1-5) (Brugt)

15,00 kr.

Vi på Saltkråkan del 1 (1963)

Handling"Gå ned til Strandvejskajen i Stockholm en sommermorgen og se, om der ligger en lille hvid skærgårds- båd med navnet Krageøen 1. Hvis der gør, så er det den rigtige båd, og så skal man bare gå om bord."

En smuk junidag stiger familien Melkerson ombord på den båd, som skal sejle dem til Krageøen, som ligger yderst i øhavet i stockholms skærgård. Her bor Trunte sammen med hunden Bådsmand, sine forældre og sine to storesøstre Teddy og Freddy. denne sommer lærer Trunte familien Melkerson at kende med den jævnaldrende dreng Pelle, hans storebrødre Niklas og Johan, deres far, som er enkemand og kaldes farbror Melker samt datteren Malin, det ældste barn i familien.

Livet på Krageøen byder på mange spændende eventyr: havsnød, skattejagter, smuglere og meget andet! Astrid Lindgrens Vi på Krageøen handler om livet på øen Krageøen i Stockholms skærgård. Efter at have haft et sommerhus i skærgården i mere end 30 år mente Astrid Lindgren, at hun kendte miljøet tilstrækkeligt godt til at skrive om det. Vi på Krageøen er den eneste af Astrid Lindgrens fortællinger, der er skrevet direkte til tv.

Den originale serie består af 13 episoder:

 1. En dag i juni
 2. Ro, ro til fiskesundet
 3. Vild i Tågen
 4. Midsommer på Krageøen
 5. Denne dag - Et liv
 6. Sørøverne
 7. Hvad der sker på Katteskær
 8. Far er på spanden
 9. Et lille dyr til Pelle
 10. Selvfølgelig findes der nisser
 11. Ræven løber over isen
 12. Snickargården i fare
 13. Melker får bid

Lagerinformation: 357
Antal
1
Tilføj til kurv