Unknown

15,00 kr.

Unknown (2011) England

Instruktør: Jaume Collet-Serra

HandlingEndnu en gang er det tid til, at Liam Neeson tager til Europa og roder sig ud i noget ballade.

Neeson spiller forskeren Martin Harris, der ankommer til Berlin med sin kone Gina (January Jones) for at deltage i en vigtig konference. På vej til hotellet mister han sin taske, men da han tager tilbage til lufthavnen for at hente den, kører hans taxa galt, og Martin får et slemt slag i hovedet.
     Fire dage senere vågner han noget fortumlet op på et hospital, men kan dårligt huske hvad han selv hedder. Langsomt kommer minderne tilbage, og det lykkedes ham at finde tilbage til sit hotel. Her kommer det næste store chok: Hans kone kan ikke genkende ham, og en anden man påstår, at HAN er Martin Harris!
     Er han fanget i en forfærdelige sammensværgelse? Er han slet ikke Martin Harris alligevel? Og hvis han ikke er Martin, hvem er han så?

Unknown er en rigtig klassisk røverhistorie, der er lige så usandsynlig, som den er underholdende. Faktisk bliver den mere og mere usandsynlig undervejs, men det skal man ikke tage så tungt. Man skal bare læne sig tilbage og lade sig underholde af Neesons stadig mere desperate forsøg på at finde frem til sandheden.
     Liam Neeson får fremragende hjælp fra en række kendte ansigter. Diane Kruger (Troy), Bruno Ganz (Der Untergang), Sebastian Koch (De andres liv) og Frank Langella (Frost/Nixon). Jaume Collet-Serra, der lavede Orphan, har instrueret.
Antal
1
Tilføj til kurv