Uffe Holm: Uffe Holms Flash Back (Brugt)

15,00 kr.

Uffe Holms Flash Back (2007)

Parka coat'en havde navn i kraven, så vi kunne tage den rigtige på efter skole, vi hev benene af edderkopperne i frikvarteret, om eftermiddagen lavede vi vuggen med vores yoyo'er og om aftenen så vi King Kong film med 3D briller. Men hvordan er det at være ung i dag?

Uffe Holms Flashback handler om alt det, der er sket, siden Uffe Holm var dreng - skilsmisser blev moderne ligeså hurtigt som Balltrøjen gik af mode, og i dag er der ingen der kan forestille sig at leve med bankbog og postordrekatalog.
    Det nye oneman show er også en hyldest til teknologien. Da Uffe Holm var dreng, tog det flere timer bare at kopiere en dansk stil, det var umuligt at være kæreste med flere end én af gangen når den eneste telefon i huset ikke kunne slukkes, og porno var sværere at få fingre i end en billig lejlighed. Men showet er også en opsang til vores gamle forældre. For de havde jo ikke ret, når de insisterede på at VHS båndene blev slettet, når man lagde dem ovenpå fjernsynet.
    Der har heller aldrig været en finger, der har siddet fast uanset hvor meget man har pillet næse, øjnene bliver ikke siddende når man skeler og nej, man tager ikke skade af at sidde tæt på fjernsynet...

Lagerinformation: 4038
Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Produktions Selskab
ArtPeople
Spilletid
100 Minutter
Genre
Stand-up, Komedie, Satire
Undertekster
Ingen