Bluray Disc

Transporter 2 (BluRay) (Brugt)

15,00 kr.

Transporter 2 (2005) Frankrig

Instruktør: Louis Leterrier

Handling: Jason Statham er tilbage i hovedrollen som super-chaufføren Frank! Han er ikke en typisk actionhelt, men når han med langsomme, glidende bevægelser omhyggeligt tager sin ny-rensede jakke af, før han banker nogle tilfældige banditterne til plukfisk, er han noget af det cooleste, der findes. For det andet: Filmen har stadig det der franske touch, som gjorde den første film så god. Instruktøren Louis Leterrier (Danny the Dog) er tilbage, og Luc Besson har igen skrevet manuskriptet. Når franskmændene går i gang med at lave actionfilm, så bliver de en smule mindre dumme og en smule frækkere end de amerikanske produktioner. Og det er lige, hvad vi trænger til.

Historien foregår denne gang i Miami. Den professionelle Transporter Frank Martin er i USA for at gøre en tjeneste for en ven. Han er sat til at passe på politikeren Jefferson Billings' søn, Jack. Billings er i gang med et korstog mod organiseret kriminalitet, og det gør selvfølgelig både ham selv og hans familie til et muligt mål. Da gangsteren Gianni (Alessandro Gassman) og hans sindssyge, letpåklædte go-to gal Lola (Kate Nauta) tager Jack til fange for at afpresse hans far, må Frank træde til for at redde den lille knægt. Men snart går det op for ham, at dette er mere end bare en simpel kidnapning. Undervejs får Frank hjælp af sin gode ven, den franske politimand Tarconi, der er i USA for at besøge ham.

Transporter 2 går over stok og sten. Med et minimum af logik kaster den sig ud i nogle vanvittige, men meget opfindsomme actionscener og nogle guddommeligt flotte kampscener. Underholdningsværdien er i top, så længe speederen er i bund. Og så længe man ikke tænker alt for meget over det.

Antal
1
Tilføj til kurv