Ti fod under (Bruce Willis) (Brugt)

15,00 kr.

The Whole Ten Yards (2004)

Instruktør: Howard Deutch

HandlingVeloplagt fortsættelse til den succesrige The Whole Nine Yards.

Jimmy "The Tulip" Tudeski (Bruce Willis) er officielt død, men har blot trukket sig tilbage. Et liv som lejemorder er skiftet ud med en rolig bungalow ved Mexicos kyst. Ved at fingere sin egen død - med god hjælp fra vennen Nicholas "Oz" Oseransky (Matthew Perry) – lever Jimmy nu et filosoferende, mageligt liv med hjemmesko og kogeø.
    Hans kone Jill (Amanda Peet), der selv drømmer om at blive lejemorder, vil hellere have den gamle, skydeglade Jimmy igen, og da Oz dukker op med Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) i hælene, får Jill mere, end hun havde håbet på. Lazlo er nemlig far til Yanni, som Jimmy tidligere har lagt i graven, og Lazlo har svoret blodig blodhævn...

Det nye årtusindes "odd couple", Bruce Willis og Matthew Perry, er tilbage i rollerne som den nådesløse hitman og den nyttesløse tandlæge, i en af de seneste års sjoveste actionkomedier, The Whole Ten Yards. Willis og Perry går endnu dybere ned i denne forrygende fortsættelse, hvor også godterne Amanda Peet og Natasha Henstridge går igen, ligesom komikeren Kevin Pollak, der nu spiller faderen til den person, han spillede i 1'eren. Forvirret? Det vil du ikke være efter The Whole Ten Yards - snarere død af grin!
Antal
1
Tilføj til kurv