The Weather Man

15,00 kr.

The Weather Man (2005)

Instruktør: Gore Verbinski

HandlingDave Spritz (Nicolas Cage) er manden med et kanongodt job. Han er - stort set - populær, han tjener kassen - han serverer vejrmeldinger på TV! Men han er samtidig underdrejet og nyder bestemt ikke at være et kendt ansigt, med hvad der følger med af ros og ydmygelser. Han er skilt, men stadig vild med sin neurotiske eks-kone, som hader ham. Hans far har kræft, og David bekymrer sig med god grund over sine børn: En datter med vægtproblemer og en søn med misbrugsproblemer. Hvordan rammer man plet her i livet?

     Men Dave har en mission. Han vil gøre sin far stolt, før det er for sent. Hans børn skal blive bedre mennesker, og han vil vinde sin eks-kone tilbage. Det lyder meget simpelt, ikke?

Ifølge filmanmeldere viser denne film, hvorfor Nicolas Cage i sin tid blev udråbt som sin generations største skuespiltalent! En aktuel, syrlig og forfriskende klog komedie om den lille mand, som er i klemme mellem succes og selvværd. For hvert skridt han tager, tikker hans indre bombe ned mod den store eksplosion og hans livs ultimative forløsning. Hans kræftsyge far spilles af Oscar-vinderen Michael Caine, og filmen er instrueret af Gore Verbinski - manden bag Pirates of the CaribbeanThe Ring og The Mexican.
Antal
1
Tilføj til kurv