The Twilight Saga (3 Film)

30,00 kr.

Boks med 3 film

Twilight (2008)
Instruktør: Catherine Hardwicke
Handling: Bella er en stille, kejtet pige på 17 år, der flytter til den lille by Forks for at bo hos sin far, der er byens sherif. På sin nye skole møder Bella den mystiske Cullen-familie, ikke mindst den yngste søn, Edward. Hun bliver øjeblikkeligt fascineret af denne smukke, mystiske dreng, men til at med virker Edward, som om han afskyr Bella. På trods af at de begge kæmper mod det, ender de alligevel med at bliver draget mod hinanden.

     Edward er ikke som alle de andre. Han er helt bleg, han spiser aldrig, han går aldrig ud i sollys. Da han en dag redder Bella fra at blive knust af en bil, der kører galt, ved at udvise nærmest superhelte-lignende styrke, begynder sandheden at gå op for hende. Edward er vampyr. Underligt nok skræmmer det ikke Bella væk. Tværtimod. De to begynder at komme sammen, og Bella bliver introduceret til Edwards vampyrfamilie, der forsøger at leve et normalt liv i Forks.
     Men Bella og Edwards kærlighed vil snart blive sat på prøve, deres trygge tilværelse i Forks vil blive truet, og alle, de holder af, vil komme i fare.

The Twilight Saga: New Moon (2009)
Instruktør: Chris Weitz
Handling: Efter at være blevet dødeligt forelsket i vampyren Edward Cullen, knuses Bella Swan totalt af hans pludselige forsvinden. Hun indleder et venskab med den uimodståelige Jacob Black, men bliver draget ind i en verden af varulve, vampyrernes dødsfjender, hvor hendes loyalitet sættes på den ultimative prøve!

Fortsættelsen til kultfænomenet Twilight er blevet en endnu større succes end dens forgænger! Det andet kapitel i Stephenie Meyers berømte bogserie om en teenagepiges møde med en verden af vampyrer og varulve er blevet storslået filmatiseret, og alle stjernerne fra den første film er naturligvis tilbage i den intense efterfølger.

The Twilight Saga: Eclipse (2010)
Instruktør: David Slade
Handling: I den tredje Twilight-film Eclipse finder Bella sig endnu engang i yderste livsfare, da Seattle rystes af en række brutale mord og en iskold vampyr fortsætter sin ustoppelige søgen efter hævn. Og præcis mens Bella (Kristen Stewart) er allermest presset, tvinger omstændighederne hende til at vælge mellem sin kærlighed til Edward (Robert Pattinson) og venskab med Jacob (Taylor Lautner), vel vidende, at hendes valg kan blive den gnist, der antænder den skrøbelige våbenhvile mellem vampyrer og varulve. Så mens eksamenstiden i hendes gamle verden hastigt og truende nærmer sig, konfronteres Bella med sit livs vigtigste beslutning: Skal hun bare forsøge at leve videre, eller skal hun leve for evigt?!


Antal
1
Tilføj til kurv