The Phantom of the Opera (Brugt)

15,00 kr.

The Phantom of the Opera (2004)

Instruktør: Joel Schumacher

HandlingThe Phantom of the Opera er en af verdens mest kendte og populære musicals. Med godt 80 millioner tilskuere verden over, heraf ca. 550.000 i Danmark, er det også verdens største. Efter 18 år på teatret bringer Hollywood-instruktøren Joel Schumacher nu - i tæt samarbejde med den legendariske komponist Andrew Lloyd Webber - det storslåede, romantiske drama til biograflærredet for første gang.

Det er fortællingen om det vansirede musikalske geni, The Phantom (Gerard Butler), som hjemsøger katakomberne under Paris' Opera Populaire, og hans tragiske kærlighed til den smukke sangerinde Christine (Emmy Rossum).
     Som barn levede The Phantom en kummerlig tilværelse i et cirkus, hvor han på grund af sit uhyggelige udseende blev udstillet som monster. Først da en ung pige fik medlidenhed med ham, fik han hjælp til at flygte, og siden har han levet i ensomhed i skyggerne under den overdådige opera. Da den unge, forældreløse Christine flytter ind i operaen, betages han af hendes stemme, og han hjælper hende med at udvikle hendes talent. Christine tror, at hendes lærer er den Angel of Music, som hendes afdøde far har lovet vil passe på hende efter hans død. Det er kun Madame Giry (Miranda Richardson), som i sin tid hjalp The Phantom med at flygte fra cirkuset, der kender sandheden om operaens mystiske spøgelse.

Antal
1
Tilføj til kurv