The Million Dollar Hotel (Mel Gibson)

15,00 kr.

The Million Dollar Hotel (2000)

Instruktør: Wim Wenders

Handling: Mel Gibson som FBI Agent på jagt efter en morder blandt samfundets udstødte lyder som en ordinær, kompetent action-thriller. Men når instruktøren hedder Wim Wenders, og historien er forfattet af U2-forsangeren Bono er vi altså ovre i en HELT anderledes og langt mere spændende boldgade.

    Filmen er et stykke lyrisk poesi befolket af vanvittige karakterer og ofte forrygende morsomme optrin. Mel-drengen er ganske rigtigt Special Agent Skinner, en mystisk, sjælelig og fysisk forkrøblet fremmed med kort lunte, der invaderer titel-lokaliteten - et overbefolket lokum af et værested for menneskelige freaks - for at opklare et mord. Skinner finder hjælp i filmens fortæller, Tom-Tom, en ung punker-sinke, som er håbløst forelsket i den ultra-sky, psykisk syge Eloise og iøvrigt var ven med afdøde. Undervejs må Skinner modvilligt erkende, at han har meget tilfælles med hotellets beboere, som han ellers hader af et muggent hjerte.
    The Million Dollar Hotel er en af årets helt store underfundige og rørende oplevelser. Den overgår ikke Wenders-mesterværkerne Paris, Texas og Himlen over Berlin, men de er vel også nærmest umulige at toppe.

Antal
1
Tilføj til kurv