The Incredible Hulk - Første Sæson Afsnit 7-13 (Brugt)

25,00 kr.

The Incredible Hulk (1996)

Instruktør: Emory Myrick & Ernesto Lopez

HandlingFanget i hjertet af en atomeksplosion, og som offer for et Gammastrålingsforsøg, der gik grueligt galt, bliver Dr. Robert Bruce Banner, når vanskelige situationer opstår, forvandlet til tusind kilo uhæmmet raseri - den mest kraftfulde skabning, verden har kendt - Den utrolige Hulk!

Dr. Bruce Banner bliver udsat for Gammastråling under en reaktortest, der går galt, og bliver forvandlet til det hærgende uhyre, Den utrolige Hulk. Tvunget til at opgive sit tidligere liv påbegynder Banner sin søgen efter en kur, der kan berolige den skabning, der gemmer sig inden i ham - før den nådesløse General 'Thunderbolt' Ross finder og udsletter Hulk og dermed Banner!

Specielt om denne udgivelse:
Bruce Banner fortsætter sin søgen for at slippe af med The Hulk, bæstet, der har raset inde i ham, siden han blev udsat for voldsom gammastråling. Banner søger efter en kur og besøger sin kusine, Jennifer, men skal redde hendes liv med en livsnødvendig blodtransfusion... og hun føler også The Hulks forvandlende kræfter.
     Denne DVD indeholder afsnit 7-13 af Marvels animerede serie fra 1996. Hulk søger hjælp fra Fantastic Four, dyster med Gargoyle og den mægtige Thor og bliver Leaders dukke, mens General Ross prøver at udslette dem begge i en kæmpestor eksplosion!

Samtlige afsnit har fuldkommen restaureret video og lyd, og som bonus medfølger et hæfte med sammendrag af afsnittene.
  • Audio: Engelsk DD5.1 / DD2.0
  • Undertekster: Engelsk, dansk, svensk, norsk, finsk, hollandsk
  • Spilletid: ca. 132 minutter
Episoder:
  1. Fordømt (Doomed)
  2. Fantastisk tapperhed (Fantastic Fortitude)
  3. Dødelige grænser (Mortal Bounds)
  4. Og vinden tuder... Wendigo (And the Wind Cries... Wendigo)
  5. Mørke og lys, første del (Darkness and Light, Part 1)
  6. Mørke og lys, anden del (Darkness and Light, Part 2)
  7. Mørke og lys, tredje del (Darkness and Light, Part 3)

Antal
1
Tilføj til kurv