The Grey Zone / Warhead (2-Film) (Brugt)

15,00 kr.

The Grey Zone (2001)

Instruktør: Tim Blake Nelson

Handling: De udfører det beskidte arbejde i kz-lejrene. 'Sonderkommando' kalder nazisterne dem. Jøder, der udrydder andre jøder til gengæld for ekstra madrationer, alkohol til at drukne samvittigheden i og en forlængelse af livet i dette jordiske Helvede.

    Men Sonderkommand Auschwitz ved, at tiden er ved at rinde ud, at det snart er deres tur til at blive drevet ind i "bruserummet". På gravens rand bliver kujoner til helte og planlægger at sabotere nazisternes dødsmaskine. Få timer før oprøret bryder løs, sker der et mirakel - et forbandet mirakel. En ung pige overlever gaskammeret. Nu må de vælge mellem at frelse hende - ét liv - eller holde sig til planen, der måske kan redde flere hundrede af deres dødsmærkede medfanger.

Warhead (1996)

Instruktør: Mark Roper

Handling: De er gode amerikanere og patrioter, mændene i United Patriot Movement. De tror fuldt og fast på Gud. De tror fuldt og fast på retten til selv at bestemme. De tror fuldt og fast på Amerika – men ikke på USA. Centralregeringen i Washington er fjenden.

    I en dødelig effektiv operation slår de til mod en missilbase i South Dakota. Vagterne elimineres. De avancerede elektroniske sikringssystemer sættes ud af spillet, for loyale venner i militæret har forsynet dem med alle oplysninger.
    Nu er deres magt uendelig. De kræver præsidentens øjeblikkelige afgang. De forlanger en milliard dollars overført til schweiziske konti. De vil ikke tøve med at trykke på affyringsknappen. For det er deres hellige pligt at befri Amerika...

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Egenskaber


Premiere Dato
13.01.1995
Produktions Selskab
Warner Bros. Pictures
Spilletid
103 Minutter
Genre
Komedie, Romantik
Undertekster
Dansk