The Fountain

15,00 kr.

The Fountain (2006)

Instruktør: Darren Aronofsky

Handling: Projektetde som en $100 millioner kæmpe film med Brad Pitt i hovedrollen, men endte som et lille, uafhængigt projekt med Hugh Jackman i fronten. Darren Aronofskys opfølger til den grusomme Requiem for a Dream er en ambitiøs science fiction historie om jagten på evigt liv. Historien fortælles i tre tidsperioder, og hovedrollerne i hver af disse perioder spilles af de samme to skuespillere.


I middelalderen bliver en soldat, Tomas (Hugh Jackman), sendt ud af den spanske dronning Isabel (Rachel Weisz) for at finde Livets Træ, et sted i Mellemamerika. I nutiden kæmper forskeren Tommy (Jackman) en desperat kamp for at finde en kur mod den sygdom, som hans kone, Izzy (Weisz), er ved at dø af. Engang i en fjern fremtid rejser en mand, Tom (Jackman), igennem rummet i et mystisk fartøj, mens han passer Livets Træ og lider af visioner med både Isabel og Izzy.
     Disse tre historier krydser hinanden i, hvad der efter sigende skulle være en noget rodet affære, der ikke giver så forfærdelig meget mening. Vi har nu alligevel stor tiltro til Aronofsky, der har lavet nogle af de mest spændende indie film i de sidste 10 år, med Pi og Requiem.

Antal
1
Tilføj til kurv