The Faculty (Brugt)

15,00 kr.

The Faculty  (1998)

Instruktør: Robert Rodriguez

Handling: Definitionen på en "high-concept" film. En simpel ide, der kan presses ned i een sætning, og let fordøjes af teenage publikummet mellem popcornene og colaen: Hvad nu hvis dine lærere i virkeligheden var fra en anden planet?

Instruktøren Robert Rodriques (Dusk Till Dawn) og forfatteren Kevin Williamson (Scream) slår pjalterne sammen, lefler for den laveste fællesnævner og frembringer en ærke B-film, der er vanvittigt underholdende.

En række unge, smukke skuespillere - Jordana Brewster, Clea DuVall, Laura Harris, Josh Hartnett, Shawn Hatosy og Elijah Wood - pryder lærredet sammen med gamle kendinge som Robert "T-1000" Patrick, Bebe "Frasiers kone" Neuwirth og selvfølgelig Salma Heyeck, sidstnævnte i sin mest utiltrækkende og mest påklædte rolle nogensinde. Rodriques sprudlende kamerastil og skamløse tyveri af de fedeste ideer fra vores allesammens favoritter, får det hele til at glide smertefrit ned, og så er der iøvrigt ekstra point for det geniale genbrug af Pink Floyds Another Brick in the Wall.

Antal
1
Tilføj til kurv