The A-Team (Brugt)

15,00 kr.

The A-Team (2010)

Instruktør: Joe Carnahan

Handling: The A-Team handler om en dynamisk gruppe på fire eks-jægersoldater, som med basis i hver enkeltes enestående færdigheder kaster sig ud i planlægningen og gennemførslen af tophemmelige, livsfarlige missioner. The A-Team så oprindelig dagens lys som tv-serie (1983-87), og den blev en af 80’ernes populæreste gennem fem sæsoner og i alt 97 episoder. Den nye film er opdateret.

Det nye team består af: Kaptajn John "Hannibal" Smith (Liam Neeson), mesterstrategen, som planlægger missioner, der kræver splitsekund-præcis timing og usædvanlige færdigheder. Templeton "Face" Peck (Bradley Cooper), som kan fremskaffe, hvad det skal være, til teamets uortodokse og dristige missioner. Bosco "B.A." Baracus (Quinton "Rampage" Jackson), teamets chauffør og muskelbundt og H.M "Howlin’ Mad" Murdock (Sharlto Copley), en enestående dumdristig, men tilsvarende dygtig pilot … med papir på, at han er bindegal.

Efter en dristig befrielsesaktion i Mellemøsten, som bringer de fire sammen, springer handlingen otte år frem i tiden til krigen i Irak, hvor Hannibal Smith og hans folk får til opgave at trænge ind i Bagdad for at stjæle nogle klicheer, som ellers ville gøre skumle kræfter i stand til at en endeløs produktion af falske dollarsedler. Men A-Teamet går i en fælde: efter at de har fået fat i klicheerne, bliver de snuppet for næsen af dem, og de fire krigskammerater konfronteres med en falsk anklage og udsigten til mange års fængsel.
     Det lykkes dem at slippe ud, og nu går de i gang med at tilbageerobre klicheerne i en hæsblæsende jagt på de folk, der forrådte dem, og det går naturligvis ingenlunde stille af sig. Velkommen til en af årets store, spektakulære actionfilm!
     Deres vigtigste modspillere er kaptajn Charissa Sosa (Jessica Biel), som er Faces ekskæreste, men nu ubønhørligt jagter teamet for en forbrydelse, de ikke har begået – samt den gådefulde CIA-agent Lynch (Patrick Wilson), som er den, der trækker i trådene og hele tiden er et skridt foran.
Lagerinformation: 69
Antal
1
Tilføj til kurv