Dansk Tale

Teenage Mutant Ninja Turtles 1: Musernes angreb

40,00 kr.

 Teenage Mutant Ninja Turtles (2003-2010)

Instruktør: Roy Burdine & Chuck Patton

Handling: Leonardo, Raphael, Donatello og Michelangelo de 4 hårdkogte Turtles er tilbage i seriøs Ninja action! Denne gang byder TV serien Turtles på 26 friske og nytegnede historier med de kendte action helte. Som vanen tro har vores helte fået masser af nye seje gadgets og køretøjer og underverdenen vrimler endnu engang med nye forbrydere der ikke giver op uden en god slåskamp. Turtles 1 indeholder 3 fede episoder kendt fra TV!

TIDERNE SKIFTER Padderne og Master Splinter er midt i en intens trceningstime i deres underjordiske hule dybt nede under byens gader, da de pludselig bliver angrebet af en flok Muser-robotter! Sma mekaniske bæster, der kan gnaske sig gennem alt: sten, stål ...padder! I kampens hede får Muserne taget i paddernes kloakhule til at styrte sammen med det resultat, at vores helte kommer væk fra deres elskede læremester. Nu ma padderne forlade deres hjem gennem 15 år og finde deres forsvundne læremester. Men undervejs er de oppe:mod sammenstyrtede kloaktunneler, gadebanden De Lilla Drager og en mindre hær af mystiske meget veltrænede ninjaer! Hvad hulen sker der? Kan en Teenage Mutant Ninja Padde ikke bare leve et normalt liv? Øhmm... nej!

EN BEDRE MUSEFÆLDE Padderne opdager, hvem der er hjernen bag Muser-robotterne, som smadrede deres gamle hule: Dr. Baxter Stockman - et berømt teknisk geni og opfinder der foregiver, at Muserne er et middel som kan fjerne byens rotte problem. bonatello far en af de ødelagte Mosere til at virke, og padderne jagter den gennem kloakkerne. Samtidig opdager Dr stockmans laboratorieassistent, April 0"Neil en hemmelig underjordisk fabrik, hvor flere hundrede Musere bliver fremstillet og opbevaret som led i en eller anden forbryderisk plan. Stockman fanger April og pudser sine Musere påhende. April flygter ned i kloakken, hvor hun bliver reddet af padderne, der går til kamp mod Muserne. Men da April ser sine fire redningsmænd på nært hold, besvimer hun af skræk. 

MUSERNES ANGREB Da April O'Neil vågner i paddernes hule har hun noget svært ved at håndtere, at hun er i selskab med fire kæmpestore talende padder og en rotte der er Zen-mester, men hun falder til ro, da hun hører baggrundshistorien om Teenage Mutant Ninja Padderne! De udveksler informationer, og det går op for dem, at deres fælles fjende er Baxter Stockman og hans hær af Muser-robotter. Kun et ord kan beskrive deres svar: Massiv Muser Massakre! Okay, det var tre ord! 


Antal
1
Tilføj til kurv