Taxi / Ronin (2 Film) (Brugt)

20,00 kr.

2 Film i 1 Box

Taxi (2004)
Instruktør: Tim Story
HandlingI dette amerikanske remake af den Luc Besson producerede franske actionfilm, møder vi Queen Latifah som Belle Williams, NY's hurtigste taxachauffør. I sin pimpede, superhurtige bil gør hun gaderne usikre, mens hun drømmer om at blive en rigtig racerkører. Men så støder hun ind i den talentløse politimand Andy Washburn, der er så elendig til at køre, at han har fået frataget sit kørekort! Lidt af et problem, for han er midt at prøve at fange en gruppe meget velproportionerede brasilianske bankrøvere (spillet af supermodeller!), der har det med at stikke af i en hurtig bil. For at få skovlen under bankrøverne prøver Andy at overtale Belle til at hjælpe sig, mod at hun får frie hænder til at køre lige så hurtigt, som hun vil, i jagten på forbryderne. Det er et tilbud, hun ikke kan afslå. Snart er New Yorks gader endnu mere usikre, end de var før!

Ronin (1997)
Instruktør: John Frankenheimer
HandlingRonin er en international film med et fast greb om tingene, fuld af hæsblæsende action.

I en verden, hvor loyalitet er noget, man gør sig fortjent til, og forræderi er en livsstil, er en ny og endnu farligere type terrorist blevet til - lejesoldaten!

Nok er den kolde krig forbi, men i den nye verdens forreste geledder står en gruppe fordækte lejesoldater, hvis evner inden for overvågning, rekognoscering og angreb er til salg til højestbydende. Fem af disse folk, kendt som "Ronin", er blevet kaldt til Paris af en gådefuld klient for at udføre en farlig mission: At stjæle en tophemmelig kuffert.
     Hvad der synes at være en ligefrem opgave, udvikler sig hurtigt til en dødsensfarlig jagt, da andre lyssky organisationer kappes om den samme store gevinst. Den forræderiske bliver selv forrådt, da filmen når sit knusende klimaks.

Med nogle af de mest spændende og svimlende biljagter, der nogensinde er blevet filmet, er Ronin en hård, kompromisløs thriller, der vil tage vejret fra dig.

Antal
1
Tilføj til kurv