Tara Road

20,00 kr.

Tara Road (2005)

Instruktør: Gillies MacKinnon

HandlingNew England, USA. Ægteparret Marilyn og Greg Vine fejrer fødselsdag for deres elskede og eneste søn, Dale, der i dagens anledning har fået sit højeste ønske opfyldt – en ny knallert. Men den lykkelige dag får en brat ende, da Dale og hans ven mister kontrollen over knallerten og Dale på tragisk vis dør.

     Samtidig, i Dublin, Irland, nyder ægteparret Ria og Danny Lynch livet sammen med deres to børn, Brian og Annie, i deres store og smukke hus på den hyggelige vej Tara Road. På overfladen en lykkelig og sammentømret familie, men da Ria foreslår, at de skal forsøge at få et barn mere, bliver hun med et revet ud af sin idylliske tilværelse, da Danny indrømmer, at han faktisk skal være far igen … men med en yngre kvinde ved navn Bernadette.
     Men ved et tilfælde knyttes Marilyns og Rias skæbner sammen. Marilyns mand, Greg, har nemlig netop sikret sig et job som underviser på Hawaii, og umiddelbart kunne det være en god mulighed for både Marilyn og Greg at komme væk fra det hele og få ulykken lidt på afstand. I sidste øjeblik vælger Marilyn dog at springe fra og proklamerer i stedet – til Gregs store overraskelse – at deres ægteskab er forbi. Tanken om at skulle leve sammen bringer kun det smertelige tab af Dale frem i Marilyns bevidsthed.
     I nattens mulm roder Marilyn Gregs papirer igennem for at finde en mulig udvej, og hun finder tilfældigvis Dannys nummer. Marilyn ringer ham straks op, da hun tænker, at Danny – i sin egenskab af ejendomsmægler - må kunne hjælpe hende med at finde en ny bolig i sommersæsonen. Da hun ringer op, er det Ria, der tager telefonen, og de to kvinder bliver da enige om at bytte bolig i to måneder for at få deres liv lidt på afstand.
     I de nye omgivelser finder begge kvinder langsomt styrke til at kunne acceptere og håndtere forandringerne i deres liv – og ikke mindst leve med dem.
Antal
1
Tilføj til kurv