Dansk Tale

Space Chimps / Lille Nemo (2 Film)

20,00 kr.

Space Chimps (2008)
Instruktør: Kirk DeMicco
Handling: Chimpansen Ham III er barnebarn til den allerførste chimpanse i rummet. Men fjollehovedet og drillepinden Ham er ikke interesseret i at videreføre familiens traditioner som astronaut og vil hellere lave narrestreger i vægtløs tilstand. Men da en værdifuld NASA-rumstation på mystisk vis forsvinder ind i et ormehul, bliver Ham hyret som frontfigur til en farefuld mission i rummet. Med sig har han to astronautchimpanser: den frygtløse løjtnant Luna og den selvglade kaptajn Titan. De tre chimpanser må lære at samarbejde og kæmpe alt, hvad de kan, da de møder den onde diktator Zartog på planeten Malgor.

Little Nemo - Adventures in slumberland (1992)
Instruktør: Kirk DeMicco
Handling: En nat ligger lille Nemo i sin seng, da han bliver inviteret med til Drømmeland. Her forærer kongen Nemo en nøgle, der kan åbne alle døre i Drømmeland. Der er dog en bestemt dør, der aldrig må åbnes.
Prinsesse Camille og Nemo bliver hurtig gode venner. Camille tar Nemo i hånden på en rundtur i Drømmeland. Til slut ender de ved den dør, der ikke må åbnes. Men Nemo kan ikke lade være.
Det skulle han ikke have gjort! Nogle store monstre slipper fri og bortføre kongen, Nemo må redde den rare kongen.

Lagerinformation: F 917
Antal
1
Tilføj til kurv