Dansk Tale

Smølferne #2 : Azraels Klokkeklang (Brugt)

20,00 kr.

Smølferne 2: Azraels Klokkeklang
Indeholder 4 klassiske smølfe-afsnit: 

1. Hogothas Hjertebanken & Azraels Klokkeklang
Heksen Hogotha lover Gargamel en magisk fløjte, hvis han vil introducere hende til sin drømmetroldmand. Men de bedrager hinanden: Gargamel klæder sig ud som troldmand, og Hogotha’s magiske fløjte er kun en fugleføjte. Gargamel sætter en magisk klokke på Azraels hale, som vil føre ham til Smølferne. Gammelsmølf narrer ham med sin magi, og katten fører troldmanden til Big Mouth i stedet for til de velsmagende Smølfer. 

2. Smølfernes Fastelavn
Da troldmanden Gargamel og Hogotha var på en mission for at ødelægge Smølfernes Halloweenfest, fangede de Søvnigsmølf, der ved en fejl var farvet rød af Moder natur. Gammelsmølf og Smølferne hjælper Søvnigsmølf med at flygte, mens Moder natur og Far tid, hjælper Søvnigsmølf med at blive blå i rette tid til Halloweenfesten. 

3. Trylleranglen & Folk Og Smølf
Smølferne hjælper den gode fe og hendes søn med at overliste den onde fe, der forsøger at tage sønnens magiske rangle. Natursmølf er overbevist om, at han kan helbrede alle væsener. Selv den tossede kat Azrael, efter den har fået sin pote i en fælde. Azrael bliver helbredt og den føler sig fristet til at bo hos Smølferne, men løber alligevel tilbage til Gargamel, og fører sin gamle mester væk fra Smølfelandsbyen. 

4. Smølfen Der Ville Være Konge & Skønheden Er Smølfefladisk
Drømmesmølf ønsker at være konge. Hans skib bliver suget ned i en strømhvirvel og befinder sig pludselig i pokiernes land, der mener at Drømmesmølf er deres længe ventede konge. Drømmesmølf slår hovedet og vågner op for at opdage, det bare var en drøm, men finder en juvel i huen, magen til dem som pokierne graver op fra minen. Periwinkle er en forfængelig nisse, der er ked af, at hendes magiske spejl fortæller hende, at Forfængelighedssmølf er den smukkeste og ikke hende. Derfor kidnapper hun Forfængelighedssmølf, men resten af Smølferne kommer til undsætning.

Antal
1
Tilføj til kurv