Dansk Tale

Smølferne #14 : Gammelsmølfs Bryllupsdag (Brugt)

20,00 kr.

Smølferne 14: Gammelsmølfs Bryllupsdag

Indeholder 4 klassiske smølfe-afsnit:

1. Historien om Piv & Tingen fra det ydre smølf
Glæd dig til den dramatiske og rørende historie om venskabet mellem Smølfine og hendes elskede kæle-mus! Et forfærdeligt drama udspiller sig, og Smølfine bliver sønderknust. Vil det nogensinde lykkes for Smølferne at gøre hende glad igen?

Drømmesmølf er helt besat af at møde væsener fra det ydre rum. Og da det endelig sker, er der selvfølgelig ingen, der tror ham! Men med ankomsten af rumvæsenet kommer der alligevel til at ske ting og sager i Smølfelandsbyen. 

2. Kære gamle Gargamel & Syvsoversmølfen
Det giver bagslag, da Gargamel afprøver en ny forbandelse på Smølferne, og i stedet bliver han selv forvandlet til sten! Smølferne jubler af glæde. Aldrig mere skal deres ærkefjende genere dem igen!

Dovensmølf er ved at blive lidt for søvnig, så de andre smølfer beslutter sig for at drille ham lidt. Da han vågner, er han omringet af rynkede, gamle smølfer, og de fortæller ham, at han har sover i adskillige århundreder! 

3. Gammelsmølfs bryllupsdag
Da nymfen Blomster Bellis ankommer til Smølfelandsbyen, indynder hun sig hos alle med sin charme og muntre humør. Og snart finder Smølfeme ud af, at de alle sammen har fået en ny mor-smølf! 

4. Den lille kæmpe
Simon er faret vild i skoven og prøver fortvivlet at finde sine forældre. man skulle ikke tro, det var så svært, for forældrene er to giganter! Men da Smølferne forsøger at hjælpe stakkels, kæmpe Simon hjem, kommer Gargamel pludselig i vejen.

Antal
1
Tilføj til kurv