Sirens - Lad dig forføre

20,00 kr.

Sirens (1994)

Instruktør: John Duigan

Handling: Overfor en række nøgenmodeller har en blufærdig præst ikke en chance...

I begyndelsen af 1930'erne tager en ung præst, Anthony Campion (Hugh Grant) sammen med sin kone, på besøg hos den kontroversielle kunstner Norman Lindsay (Sam Neill). Parret skal på kirkens opfordring forsøge at standse kunstnerens planer om at udstille sit provokerende nøgenmaleri af "Den korsfæstede Venus" på en stor kunstudstilling i Sydney. Det puritanske pars overtalelsesforsøg går ikke specielt godt. Bedre går det for kunstnerens frigjorte nøgenmodeller med Sheela (Elle Macpherson) i spidsen. De gør nemlig alt for at vække liv i præsteparrets slumrende lyster.

Hugh Grant har bl.a. medvirket i Love Actually, Two Weeks Notice, About a Boy, Bridget Jones-filmene, Notting Hill og Four Weddings and a Funeral.
     Sam Neill har er mest kendt for The Piano og Jurrassic Park-filmene.
     Den berømte supermodel og skuespillerinde Elle Macpherson - også kendt som "The Body" - måtte tage 10 kg på til rollen i Sirens.
     Selv om handlingen er opdigtet, så handler filmen om en virkelig person. Norman Lindsay var nemlig en kendt australsk kunstner og forfatter, og flere af hans bøger er blevet filmatiseret.
Antal
1
Tilføj til kurv