Shanghai Knights (Jackie Chan) (Brugt)

15,00 kr.

Shanghai Knights (2003)

Instruktør: David Dobkin

Handling: Efter at have tæmmet det vilde vesten i Shanghai Noon er Chon Wang (Jackie Chan) og Roy O'Bannon (Owen Wilson) tilbage i sadlen. Denne gang er det 1800-tallets victorianske London, der danner rammen om deres eventyr.

    Siden hans seneste oplevelser med Roy har Chon levet en tilbagetrukket tilværelse som sherif i den lille støvede by Carson City i USA. Men snart får han en nyhed, der bevirker, at han endnu en gang må trække i arbejdstøjet og begive sig ud på nye eventyr.

Hjemme i Chons fødeby, Shanghai, har Chons far hele livet nidkært bevogtet det kongelige kinesiske segl. Men han myrdes brutalt af det skrupelløse engelske parlamentsmedlem Rathbone (Aidan Gillen), der stjæler seglet. Rathbone har nemlig indgået en nederdrægtig aftale med den kinesiske kejsers uægte bror Wu Chow (Donnie Yen), der med seglet i hånden automatisk overtager titlen som kejser... I bytte skal Wu Chan hjælpe Rathbone med at myrde hele den engelske kongefamilie, så han efterfølgende kan gøre krav på den engelske trone.
    Chon Wangs søster, Chon Lin (Fann Wong), er vidne til mordet, og det lykkes hende uset at snige sig efter Rathbone til London. Hun skynder sig at sende bud efter Chon Wang, så han kan hjælpe med at få sat sin fars morder bag tremmer - og redde den engelske trone.
    Da Chon Wang får nyheden om sin fars død, bliver han straks fyr og flamme. Han tager først til New York for at opsøge sin gamle ven, Roy O'Bannon, der - siden deres seneste eventyr - har levet det søde liv og ødslet hele deres fælles formue væk. Men Chon og Roys venskab er stadig intakt, og sammen drager de til London for at få sat en effektiv stopper for den skumle Rathbone...

Antal
1
Tilføj til kurv