Dansk Tale

Scooby-Doo 2 Uhyrerne er løs (Brugt)

15,00 kr.

Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed (2004)

Instruktør: Raja Gosnell

Handling: Så er den berømte granddanois Scooby Doo og resten af Mysterie-banden tilbage i storform. Den konstant sultne Stubbe (Matthew Lillard), den flotte og charmerende Jan (Freddie Prince Jr.), den smukke og altid smart klædte Susan (Sarah Michelle Gellar) og den intelligente Velma (Linda Cardellini) er atter samlet for at opklare mysterier og spøgelseshistorier. Da vi sidst forlod Mysterie-banden, havde de haft stor succes med at opklare mysterierne på Skrækkens Ø. Så stor succes, at hele banden har opnået superstjerne-status i deres hjemby, Coolsville.

     For at hylde Mysterie-banden afholder byen en kæmpe festreception på Coolsville Nye Kriminologiske Museum. Der er flotte udstillinger med kostumerne fra alle de skurke, som Mysterie-banden har afsløret i tidernes morgen, bl.a. Den Sorte Ridder og Pterodaktyl-uhyret. Men lige pludselig sker der noget. Under festlighederne bliver Pterodaktyl-uhyret spillevende og begynder at terrorisere gæsterne. En maskeret skurk dukker op og erklærer, at det er Mysterie-bandens skyld, at hele byen nu bliver oversvømmet med uhyrer. Han har nemlig kreeret en maskine, der kan genskabe uhyrerne, som banden tidligere har bekæmpet.
     Gode råd er dyre. Hvad skal Mysterie-banden nu gøre? Og hvem er skurken? Udsat for et kolossalt pres fra tv-journalisten Heather Jasper-Howe (Alicia Silverstone) og de rædselsslagne indbyggere prøver banden at opklare sagen. Det lykkes – naturligvis, havde vi nær sagt – Stubbe og Scooby at dumme sig noget så gevaldigt under disse forsøg. Så meget, at de begynder at tvivle på, om de stadig burde være medlem af Mysterie-banden.
     Men mysteriet skal jo opklares. Alle spor peger på Jeremiah ’Gamle’ Wickles (Peter Boyle), tidligere Sorte Ridder, som banden afslørede og fik sendt bag tremmer. Står den Sorte Ridder bag de uhyggelige angreb på Coolsville for at hævne sig på banden?
     Det kan også være, at det er direktøren for Coolsville Nye Kriminologiske Museum, Patrick Wisely (Seth Green), som Velma er blevet dybt forelsket i?
     Og hvordan skal det gå med Scooby – bange for både spøgelser, vampyrer, zombier – og sin egen skygge?


Lagerinformation: 890
Antal
1
Tilføj til kurv