Rune klan: går large (Brugt)

15,00 kr.

Rune Klan - går large (2007)

Nu kan du i ro og fred nyde Rune Klans unikke stand-up show med sindssyge tryllepåfund og dybt originale indslag.

Specielt om denne udgivelse:

Rune Klan går large | Imperial Biografen:

Med blandingen af trylleri og stand-up har Rune sin helt egen indgangsvinkel til sine shows. Rune hader dog traditionelle, klassiske trylleshows med tryllekunstnere i pænt tøj som tager sig selv meget højtideligt. Paradoksalt nok, så er det lige præcis sådan et show Rune har lavet. Showet hedder "rune klan går large", og det er lige præcis, hvad Rune gør – forstørrer det hele op!
     Showet er optaget i Imperial Biografen i København – Nordeuropas største biograf – og tager udgangspunkt i stand-up'erens eget liv. Rekvisitterne er større end du kan forestille dig, salen er kæmpe stor, og alle rekvisitter og ideer er fremstillet og skrevet specielt til dette show. Det er mega griner!

Forbudt for børn | Bådteatret:

Showet er optaget på Bådteatret i København og som titlen antyder, så har Rune taget fløjlshandskerne af og lader alt være tilladt. Så lad under ingen omstændigheder dine børn se dette show, hvor Rune giver den gas med close-up trylleri og stand-up comedy i højeste gear.
     Rune valgte Bådteatret til dette show, fordi stedet er velegnet til close-up trylleri, hvor alle publikummer skal kunne se Rune's tricks. Det er top underholdende, og det hele serveres på Rune's karakteristiske, uhøjtidelige facon.

Lagerinformation: 4053
Antal
1
Tilføj til kurv