Rocky Anthology (Sylvester Stallone) (5 Film) (Brugt)

50,00 kr.

Rocky 1-5 (1976-1990)

Instruktør: John G. Avildsen & Sylvester Stallone

Rocky (1976)
Dette er filmen, der inspirerede en hel nation - og vandt en Oscar for bedste film og bedste instruktør! Publikum over hele verden jublede over denne amerikanske succeshistorie om en helt almindelig mand, der trods alle odds sejrede. Sylvester Stallone - også kaldet "The Italian Stallion" - har selv skrevet manuskriptet til filmen og leverer en varm, humoristisk og stærk præstation i rollen som bokseren Rocky Balboa.

Klubbokseren Rocky fra Philadelphia har ikke videre succes. Men skæbnen vil, at verdensmesteren i sværvægt Apollo Creed (Carl Weathers) udvælger ham som sin næste modstander. For Creed er kampen endnu en opvisningskamp - men for Rocky er det måske hans livs chance. Mens han forbereder sig under kyndig opsyn af sin træner (Burgess Meredith), kærester han med Adrian (Talia Shire), en ung genert kvinde, som finder den følsomme side under hans hårde facade. Deres kærlighed blomstrer, og som kampen nærmer sig, styrkes Rocky i troen på, at han kan stå distancen mod den hårde modstander.

En gigantisk publikumssucces med et dynamisk soundtrack, en gyser af en kampscene og med fire Oscar-nominerede skuespillerpræstationer. Sly blev nomineret både som skuespiller og manuskriptforfatter, men fik altså ikke en statuette, han kan kalde sin egen.

Rocky II (1979)
Det er århundredets revanchekamp - hvor Rocky Balboa igen møder Apollo Creed i opfølgeren til en af de mest ansete film i historien. Det lykkedes instruktør, forfatter og hovedrolleindehaver Sylvester Stallone at skabe en hårdtslående varm film, som blev mødt med ros alle vegne.

Rocky III (1982)
Rocky møder sin hidtil stærkeste modstander - den frygtindgydende Clubber Lang, spillet af ingen ringere end Mr. T. Rocky III er nok den mest spændende og actionfyldte film i serien - og Sylvester Stallone har både skrevet og instrueret og spillede hovedrollen med indfølelse og intensitet.

Rocky IV (1985)
Østen møder Vesten! Amerika mod Sovjet i et hævntogt over Apollo Creed, som unødvendigt mister livet i en opvisningskamp. Igen har Sylvester Stallone skrevet og instrueret og spiller hovedrollen. Det bliver en kamp mellem nationer, hvor krigen kun kan udkæmpes i ringen. Rocky kæmper for sin ære, sin ven og Amerika.

Rocky V (1990)
Efter at Rocky er vendt hjem fra sin seneste triumf, opdager han, at alle hans penge er tabt af hans skruppelløse finansrådgiver. For at gøre det hele værre tvinger en kampskade Rocky til at stoppe karrieren. Så Rocky, hans kone Adrian og hans søn Rocky Jr. flytter til en billig lejlighed i det sydlige Philadelphia. Der må Rocky prøve at løsne op for den vrede, hans søn går rundt med. En bitterhed, der vokser, da Rocky begynder at træne en ung talentfuld bokser, Tommy Gunn, som hurtigt bliver landskendt. Men Tommy vender sig mod sin læremester - og Rocky bliver snart klar over, at han er nødt til at kæmpe endnu engang.

Antal
1
Tilføj til kurv