Robert Langdon 3 Movie Set (3 Film)

50,00 kr.

Da Vinci Mysteriet [The Da Vinci Code] (2006)

Instruktør: Ron Howard

Handling: Da museumsdirektør Jacques Saunière findes myrdet på Louvre, bliver den amerikanske professor, Robert Langdon (Tom Hanks), ekspert i religiøs symbolik, kontaktet af det franske politi. Hans navn er nemlig blevet sat i forbindelse med den myrdede, og Langdon kendte da også den afdøde ganske godt.

     Ikke nok med det, Saunière har tilsyneladende forsøgt at efterlade nogle spor i form af mærkelige sætninger og symboler, spor, som Langdon måske kan tyde. Men inden han når så langt, går det op for ham, at politiet har ham i kikkerten som hovedmistænkt. Den emsige kommissær, Bézu Face (Jean Reno), har set sig sur på Langdon og vil rigtig gerne slå kloen i ham. Heldigvis får han hjælp af den unge politikryptograf, Sophie Neveu (Audrey Tautou). Sammen stikker de af for at afkode Saunières sidste besked og finde ud af, hvem der har slået ham ihjel. Det viser sig dog snart, at det mysterium, de kaster sig ud i, er meget mere omfattende. Den ene mystiske meddelelse følger den anden - centralt står Leonardo Da Vinci, Den Hellige Gral og en hemmelig loge, Priory of Sion, som gennem årene har haft særdeles prominente logebrødre.
     Robert og Sophie er pludselig på vild flugt både fra politiet og den brutale munk, Silas (Paul Bettany), udsendt af det rabiate og hemmelige trossamfund "Opus Dei", der ledes af biskop Aringarosa (Alfred Molina).

Engle og Dæmoner [Angels and Deamons] (2009)

Instruktør: Ron Howard

Handling: Med Engle & Dæmoner er holdet bag Da Vinci Mysteriet tilbage, og denne gang er Thure Lindhardt og Nikolaj Lie Kaas på rollelisten.

Tom Hanks gentager rollen som Harvard professoren og religionshistorikeren Robert Langdon, der kommer på sporet af en mystisk organisation med religionshistoriske rødder, der vil bruge alle midler – selv spektakulære mord – for at nå deres dæmoniske mål.
    Langdon finder dramatiske beviser for, at verdenshistoriens mest magtfulde undergrundsorganisation - det hemmelige, middelalderlige broderskab, kendt som Illuminati - tilsyneladende er genopstået, og det bliver klart, at der eksisterer en meget dødelig trussel mod Illuminatis evige fjende, den katolske kirke. Mens sekunderne tikker ned mod en katastrofe af bibelske proportioner, flyver Langdon til Rom, hvor han sammen med den italienske forsker Vittoria Vetra (Ayelet Zurer) forsøger at forhindre den apokalyptiske plan i at lykkes.
     Samtidig chokerer det ene uhyggelige drab efter det andet verden. Langdon og Vetra kaster sig ud i en nærmest håbløs jagt gennem Roms krypter, katakomber, katedraler og endda verdens mest hemmelige bibliotek, mens de følger et 400 år gammelt spor.

Inferno (2016)

Instruktør: Ron Howard

HandlingSå er instruktøren Ron Howard klar med den tredje film om Robert Langdon, som vi mødte første gang i The Da Vinci Code. Da Robert Langdon (Tom Hanks) vågner op fra sit hukommelsestab på et italiensk hospital, indleder han et samarbejde med lægen Sienna Brooks (Felicity Jones fra Rogue One) og sætter sin lid til, at hun kan hjælpe ham med at få sin hukommelse tilbage og således forhindre en galning i at udløse en verdensomspændende epidemi.

Den internationale rolleliste sprudler med interessante navne: Indiske Irrfan Khan (Slumdog Millionaire), franske Omar Sy (De urørlige) og danske Sidse Babett Knudsen (YAY! Hende elsker vi!).

Antal
1
Tilføj til kurv