Rick & Steve (Sæson 1 & Sæson 2)

30,00 kr.
Rick & Steve - Season 1+2 (2007-2009)

InstruktørQ. Allan Brocka

Handling: RICK AND STEVE er "the happiest gay couple in all the world" med løse håndled, "pink money" og en udpræget skræk for at ende som homo-stereotyper. De er de absolutte stars i deres eget liv og i denne grovkornede TV-serie, hvor de udkonkurrerer selv REJSEN FRA SATURN og TEAM AMERICA i politisk ukorrekt og grænseoverskridende humor.

Rick og Steve bor i "homo-ghettoen" og hænger ud med de andre homoseksuelle par Chuck og Evan og ikke mindst Dana og Kirsten, der drømmer om at låne lidt sæd fra Rick og Steve, så de kan få et barn. Men bøsseparret kan ikke forestille sig noget mere ulækkert end babygylp og bleer, og de sveder over tanken om at måtte opgive deres eksperimenterende sexliv, når der kommer småfolk ind i deres perfekte bøssehjem...og hvad med gyngen i soveværelset! - skal barnet så til at låne den? Resultatet er en skarp og syrlig TV-serie med gæstestjerner som Alan Cumming (X-MEN 2), Billy West (FUTURAMA), Mark Hamil (STAR WARS) og Star Trek-legenden George Takei.

Rick & Steve er noget så forfriskende som en politisk ukorrekt tv-serie skildret gennem animerede Playmobil-lignende figurer, der både er vildere og grovere end karaktererne fra South Park og Team America. Mød de tre homoseksuelle par: Rick og Steve, Chuck og Evan samt Dana og Kirsten. De bor alle i "homo"-ghettoen West Lahunga Beach, hvor de hænger ud med venner og familie. Gennem de super-nuttede figurer serveres en skarp, syrlig og lårklaskende morsom tv-serie med gæstestjerner som Alan Cumming, Billy West, Mark Hamil og Star Trek-legenden George Takei.

Lagerinformation: F 781
Antal
1
Tilføj til kurv