Rejseholdet #8 : Afsnit 23-25 (Brugt)

10,00 kr.

Rejseholdet (2000-2004)

Ikke uden grund blev Rejseholdet dansk TV's største og mest succesrige TV-serie nogensinde. Spændingen og underholdningen er helt i top, plottene er udspekulerede og overrumplende, og skuespillerne leverer fantastisk troværdige præstationer. Som Rejseholdets faste stab ses Charlotte Fich, Mads Mikkelsen, Lars Brygmann, Waage Sandø, Trine Pallesen, Lars Bom, Erik Wedersøe. Derudover medvirker en lang række kendte skuespillere i dette rå og virkelighedsnære drama, som i 2002 vandt Emmy som bedste udenlandske dramaserie.
     Serien tager udgangspunkt i autentiske danske kriminalsager fra de seneste 10 år, som er blevet til en række spændende historier, baseret på menneskelige konflikter og det medrivende element, der ligger i ethvert opklaringsarbejde.

Episoder:

Episode 23:
Et ældre ægtepar tager ind på en smuk kro for at holde en romantisk weekend. Senere på aftenen ringer manden anonymt til Ingrid og fortæller, at han har dræbt sin kone. Men hvad er årsagen til drabet, hvor er manden nu, og hvad har han tænkt sig at gøre? Samtidig har Rejseholdet genoptaget sagen, hvor meget tyder på, at Otto blev uskyldigt dømt - og der viser sig at være forbindelse mellem de to sager. Ingrid løber ind i store problemer både med Fischer og sin egen søn - og så får hun et specielt besøg.

Episode 24:
Da et yngre par, som er inviteret til middag hos en god ven, ankommer til huset, bliver de mødt af et yderst makabert syn. Rejseholdet kommer på hårdt arbejde i et miljø med speciel seksuel orientering, hvor kun de færreste er villige til at give sig til kende. Ingrids mor, den livskraftige Bibi, er vendt tilbage fra det spanske og bliver straks blandet ind i Ingrids og børnenes liv. Fischer er både rasende på Ingrid og hårdt trængt i sit privatliv, men får en opmuntrende besked fra Johnny.

Episode 25:
En hel familie har tilsyneladende udslettet sig selv - men så enkelt er det ikke. Rejseholdet må rykke ud, da alt tyder på, at en udenfor familien har begået drabene. Men hvad er det for en grusom hemmelighed, der ligger bag tragedien? Fischer er på den grønne gren, fordi han, Boysen og Johnny skal være med i en fodboldkamp sammen med bl.a. et par landskendte fodboldbrødre - og så får Johnny brug for sine flyvefærdigheder. Ingrid overvejer at stille sin mor og Ulf et meget påtrængende spørgsmål, som kan få nogle brikker til at falde på plads for hende.

Lagerinformation: 4151
Antal
1
Tilføj til kurv