Rejseholdet #5 : Afsnit 14-16 (Brugt)

10,00 kr.

Rejseholdet (2000-2004)

Ikke uden grund blev Rejseholdet dansk TV's største og mest succesrige TV-serie nogensinde. Spændingen og underholdningen er helt i top, plottene er udspekulerede og overrumplende, og skuespillerne leverer fantastisk troværdige præstationer. Som Rejseholdets faste stab ses Charlotte Fich, Mads Mikkelsen, Lars Brygmann, Waage Sandø, Trine Pallesen, Lars Bom, Erik Wedersøe. Derudover medvirker en lang række kendte skuespillere i dette rå og virkelighedsnære drama, som i 2002 vandt Emmy som bedste udenlandske dramaserie.
     Serien tager udgangspunkt i autentiske danske kriminalsager fra de seneste 10 år, som er blevet til en række spændende historier, baseret på menneskelige konflikter og det medrivende element, der ligger i ethvert opklaringsarbejde.

Episoder:

Episode 14:
Da nogle lokale betjente er ude på en rutineopgave i et område med mange indvandrerfamilier, bliver de opsøgt af en skrækslagen ung pige. I pigens lejlighed venter en tragedie og en rystende tilståelse. Det ligner et opgør i forbindelse med et tvangsægteskab men er det hele sandheden?

Episode 15-16 (dobbeltafsnit):
Et barnelig bliver fundet i en nordsjællandsk skov og det har ligget der i et stykke tid. Hvordan kan et barn være forsvundet så længe, uden at nogen har savnet det? Hvem er barnet og forældrene? Er der en sammenhæng med tidligere uopklarede sager? Alle i Rejseholdet bliver voldsomt påvirkede efterhånden, som der tegner sig et billede af en forfærdelig forbrydelse mest af alle La Cour. Hvad er hans hemmelighed? Gerningsmanden bliver fundet hængt og La Cours fingeraftryk findes overalt på gerningsstedet...

Lagerinformation: 4148
Antal
1
Tilføj til kurv