Rejseholdet #4 : Afsnit 11-13 (Brugt)

10,00 kr.

Rejseholdet (2000-2004)

Ikke uden grund blev Rejseholdet dansk TV's største og mest succesrige TV-serie nogensinde. Spændingen og underholdningen er helt i top, plottene er udspekulerede og overrumplende, og skuespillerne leverer fantastisk troværdige præstationer. Som Rejseholdets faste stab ses Charlotte Fich, Mads Mikkelsen, Lars Brygmann, Waage Sandø, Trine Pallesen, Lars Bom, Erik Wedersøe. Derudover medvirker en lang række kendte skuespillere i dette rå og virkelighedsnære drama, som i 2002 vandt Emmy som bedste udenlandske dramaserie.
     Serien tager udgangspunkt i autentiske danske kriminalsager fra de seneste 10 år, som er blevet til en række spændende historier, baseret på menneskelige konflikter og det medrivende element, der ligger i ethvert opklaringsarbejde.

Episoder:

Episode 11:
En kendt advokat og hans familie bliver truet på livet, men er truslerne begrundet i advokatens tvivlsomme metoder, eller er det personligt?. Da der kommer ting frem, som hidtil har været holdt skjult også for advokatens kone, må Rejseholdet tage utraditionelle metoder i brug...

Episode 12:
En meget afholdt, midaldrende og gift fabrikant i en mindre provinsby bliver fundet myrdet i sit sommerhus. Hænger mordet sammen med hans affærer med unge piger eller er baggrunden en helt anden? Fischer får en tæt konfrontation med en lokal kollega og pludselig havner de i en skudduel, som ender galt.

Episode 13:
Et hus er brændt ned til grunden i en lille nordsjællandsk by. En kvinde er brændt ihjel og hendes 8 årige datter svæver i overhængende livsfare. Er der tale om en forfærdelig ulykke eller er det mordbrand?

Lagerinformation: 4147
Antal
1
Tilføj til kurv