Rejseholdet #3 : Afsnit 8-10 (Brugt)

10,00 kr.

Rejseholdet (2000-2004)

Ikke uden grund blev Rejseholdet dansk TV's største og mest succesrige TV-serie nogensinde. Spændingen og underholdningen er helt i top, plottene er udspekulerede og overrumplende, og skuespillerne leverer fantastisk troværdige præstationer. Som Rejseholdets faste stab ses Charlotte Fich, Mads Mikkelsen, Lars Brygmann, Waage Sandø, Trine Pallesen, Lars Bom, Erik Wedersøe. Derudover medvirker en lang række kendte skuespillere i dette rå og virkelighedsnære drama, som i 2002 vandt Emmy som bedste udenlandske dramaserie.
     Serien tager udgangspunkt i autentiske danske kriminalsager fra de seneste 10 år, som er blevet til en række spændende historier, baseret på menneskelige konflikter og det medrivende element, der ligger i ethvert opklaringsarbejde.

Episoder:

Episode 8-9 (dobbeltafsnit):
En hel egn er opskræmt efter en hætteklædt mand gennem længere tid har forgrebet sig på ensomt boende ældre kvinder, alle frygter, at det næste gang ender med mord. Rejseholdet bliver tilkaldt men alligevel lykkes det den hætteklædte gerningsmand at slå til igen. Men hvordan kan han hele tiden være et skridt foran efterforskningen, som nu står i stampe? Ulf ankommer for at kræve resultater og bliver samtidigt konfronteret med IP, mens Fischer prøver at provokere La Cour til at genoptage forbindelsen med Helene. Så finder La Cour det gennemgående og afgørende spor men er det tids nok? Johnny bliver ufrivilligt vidne til sagens slutfase.

Episode 10:
Da Casper skal prøve sin nye cykel, han lige har fået i 9 års fødselsdagsgave, kommer han ikke hjem igen. Rejseholdet blver tilkaldt og alle, specielt Fischer, er på stikkerne, fordi der er tale om et forsvundet barn. Imens er Ulf i London, men ikke alene, så han må opsøge og orientere Caspers biologiske far, som er englænder. Da Rejseholdet har afsluttet deres arbejde, er det ikke alle, der gør, som de bør - for der er lige en løs ende.

Lagerinformation: 4146
Antal
1
Tilføj til kurv