RED (Bruce Willis) (Brugt)

15,00 kr.

RED (2010)

Instruktør: Robert Schwentke

HandlingDen pensionerede CIA-agent Frank Moses lever en temmelig stille tilværelse. Hans eneste lyspunkt på dagen er, når han ringer for at klage over sin manglende pensionscheck og får Sarah i røret. De er begge lidt lune på hinanden på trods af, at de aldrig har set hinanden. Men så en dag bliver Franks stille tilværelse rystet, da en gruppe hætteklædte soldater forsøger at snigmyrde ham midt om natten. Frank slår dem naturligvis ihjel uden det mindste sved på panden, men nu venter en større opgave: Frank må finde ud af, hvem der vil ham til livs. Han må have fat i sine gamle CIA-venner (og et par gamle fjender), og så må han naturligvis også have fat i Sarah!

Robert Schwentke (Flightplan) har instrueret denne charmerende, underholdende action film, der får det bedste frem i alle sine skuespillere. Det er dejligt at se Bruce Willis med et glimt i øjet igen, og man har ikke rigtig levet før man har nydt synet af Helen Mirren med et monster våben i armene. Faktisk bliver alle Franks gamle venner spillet af gode gamle skuespillere vi elsker: Morgan Freeman, John Malkovich, Brian Cox! Selv Ernest Borgnine dukker op (jeg troede faktisk han var død)!

Red genopfinder på ingen måde den dybe tallerken, men hvorfor skulle den også det, når det er lige præcis denne type klassisk action-komedie vi har savnet?

Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Premiere Dato
1980
Produktions Selskab
Warner Bros
Spilletid
115 Minutter
Genre
Gys, Skræk
Undertekster
Dansk, Engelsk, Tysk, Hollandsk, Svensk, Norsk, Finsk, Italiensk
Censur
Tilladt for børn over 15 år