Rambo IV (Brugt)

20,00 kr.

Rambo IV (2008)

Instruktør: Sylvester Stallone

Handling: 

I grænseområdet mellem Thailand og Burma har der været borgerkrig i 60 år. En blodig, rå og nådesløs krig, der dagligt koster civilbefolkningen dyrt, ikke mindst når Burmas korrupte militær går på jagt efter ufrivillige unge mænd til deres styrker. Det kan anbefales, at holde sig på Thailands fugtige jungle-jord, og det er da også, hvad John Rambo (Sylvester Stallone) gør. Han har slået sig ned ved Salween-floden. Han lever af at fiske og fange giftige slanger, som han sælger videre. Han har en båd og et par lokale hjælpere, passer i øvrigt sig selv og har lagt sine våben til side.
     En dag ankommer en lille gruppe amerikanske læger og missionærer anført af Sarah Miller (Julie Benz) og Michael Bennett. De skal ind til landsbyer og flygtningelejre i Burma med medicin og gode budskaber, og de har fundet ud af, at John Rambo har en båd, som han kan sejle ind i det borgerkrigsramte område. Burmas militær har lagt så mange landminer ud, at det er for farligt at rejse over land, derfor må de ad Salween-floden. Rambo advarer dem mod det risikofyldte projekt, men lader sig til sidst overtale til at deltage af en insisterende Sarah og den, trods alt, gode sag, hun og gruppen repræsenterer. Tidligt får de, om bord på Rambos båd, et varsel om krigens blodige virkelighed, da de bliver bordet af pirater. Men de når frem til deres mål. Midlertidigt.

Så bryder helvede løs.

To uger senere opsøges Rambo i Thailand af en præst, der som sidste udvej har hyret en håndfuld skrappe lejesoldater til at gå ind i Burma for at redde Sarah og missionær-gruppen.

Antal
1
Tilføj til kurv