Psychological Thriller Movies (4 Film)

20,00 kr.

Boks med 4 Film

Blind Fear (1989)
Alene, ubevæbnet og blind, vågner en smuk ung kvinde til en dødelig rædsel. Den forladte kro på landet, hvor hun overnatter, er blevet en mellemstation for tre psykopatiske mordere. Shelley Hack er Erica Breen, stenbruddet i dette sadistiske gemmeleg, hendes uskyldige skønhed og hendes blindhed i skræmmende kontrast til de ondskabsfulde, beslutsomme og tungt bevæbnede mordere. 'Blind Fear' er en gribende historie, hvor hvert spændte øjeblik bringer dig tættere på den bizarre og forskruede finale. Lås alle døre, tænd et par lys, og se Blind Fear.

Mortal Passions (1989)
En indtrængende kvinde søger at dræbe sin mand for penge og er villig til at forføre enhver hun kan til at gøre det - inklusive sin mands bror.

Serial Killer (1995)
Som medlem af FBI Psychological Profile Unit sporer Selby Younger Morrano, ond og intelligent seriemorder. Inden Morrano bliver fanget, angriber hun hende og efterlader sig alvorlige psykiske sår. To år senere flygter Morrano, og Selby, der nu arbejder på et skrivebordsjob, må se sine personlige traumer i øjnene igen.

Deadbolt (1992)
Da medicinstuderende Marty placerer en annonce efter en værelseskammerat, bliver hendes annonce besvaret af den smukke, ryddelige Alec. Til at begynde med ser Alec ud til at være en vidunderlig værelseskammerat; støttende, hensynsfuld og en rigtig ven. Alecs kærlighed bliver dog til besættelse, da han planlægger at manipulere og kontrollere alle aspekter af Martys liv, fængsle hende i hendes egen lejlighed og gøre hende til hans.

Antal
1
Tilføj til kurv