Prison Break: Sæson 2 (6 Discs) (Brugt)

25,00 kr.

Prison Break  (2005-2009)

Michael Scofield er en desperat mand i en desperat situation. Broderen Lincoln er dømt for mord og sidder på dødsgangen kun få måneder fra sin henrettelse. Michael er overbevist om, at hans bror er uskyldig, og han røver derfor en bank for selv at komme ind bag tremmerne i samme fængsel. Han bliver dømt skyldig, og da han endelig er inde bag murene, begynder et omhyggeligt arbejde med at føre en flugtplan ud i livet.

Specielt om denne udgivelse:

Anført af den iskolde Special Agent Alexander Mahone intensiverer FBI jagten på flygtningene, som stadig er hinandens værste fjender. Gruppen splittes op, hvorefter Michael og Lincoln fortsætter deres hårrejsende flugt - nu også skarpt forfulgt af de to tidligere fangevogtere Bellick og Pope. Sucre og C-Note forsøger desperat at komme tilbage til deres elskede, hvilket viser asig at være nærmest umuligt. Michael og Lincoln sætter kursen mod Westmorelands gemte $5 millioner i Utah - penge som hurtigt viser sig at skabe de mærkeligste alliancer.
    Det er tid til at bringe flugten til ende og afsløre komplottet, men faren for Michael og Lincoln er på ingen måde forbi endnu.

Antal
1
Tilføj til kurv