Prison Break: Sæson 1 (6 Discs) (Brugt)

25,00 kr.

Prison Break  (2005-2009)

Michael Scofield er en desperat mand i en desperat situation. Broderen Lincoln er dømt for mord og sidder på dødsgangen kun få måneder fra sin henrettelse. Michael er overbevist om, at hans bror er uskyldig, og han røver derfor en bank for selv at komme ind bag tremmerne i samme fængsel. Han bliver dømt skyldig, og da han endelig er inde bag murene, begynder et omhyggeligt arbejde med at føre en flugtplan ud i livet.

Specielt om denne udgivelse:

De fleste mænd ville gøre hvad som helst for at slippe ud af Fox River Fængslet, men Michael Scofield (Wentworth Miller) vil gøre hvad som helst... for at komme ind! Hans bror, Lincoln (Dominic Purcell), er blevet dømt til døden for en forbrydelse, han ikke har begået, og Michaels eneste chance for at redde ham, er at iværksætte en fantastisk flugtplan - inden for murene.
    Bevæbnet med en utrolig kompleks tatovering, der i virkeligheden er arbejdstegningen til flugtforsøget, lykkes det Michael at blive indsat i samme fængsel som sin bror. Herefter er hans eneste allierede nogle af verdens farligste mænd, der hver især skal overtales eller trues til at hjælpe. Men tiden til Lincolns henrettelse tikker ubønhørligt, for bag den plan, der har fået dømt ham for et mord, han ikke har begået, står nogle af samfundets mest magtfulde mænd og kvinder, der arbejder intenst på at slette sine spor på begge sider af tremmerne. Så hvis det - mod alle odds - lykkes for Michael, Lincoln og deres allierede at flygte fra Fox River, bliver det for alvor farligt, for nu er de ikke længere beskyttet af tremmerne. Flugten er bare begyndelsen.

Antal
1
Tilføj til kurv