Pirates of the Caribbean 3 - Ved Verdens Ende

15,00 kr.

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Instruktør: Gore Verbinski

Handling: 

Singapore, Østasiens perle og hjemsted for nogle af de syv haves mest notoriske pirater. Det vil sige, lige indtil Det Ostindiske Kompagni lagde sin klamme hånd på byen og undertrykte – lad os kalde det 'det frie initiativ'. Nu rystes kajerne af rytmiske støvletramp fra Lord Cutler Becketts soldater, der kontrollerer alt. Eller næsten alt. To pirater fra det fjerne Caribien sniger sig forsigtigt hen til en anonym dør i et mindre respektabelt kvarter. De har en aftale med piraten Sao Feng. Feng er imidlertid ikke særlig begejstret for at se Elizabeth Swann og Kaptajn Barbossa, der først for nylig er vendt tilbage fra de døde. Ligesom han heller ikke er særlig begejstret for, at Will Turner har forsøgt at stjæle et ældgammelt kort fra ham. Han er endnu mindre begejstret for at høre deres ærinde: De vil låne et skib og en besætning, og med det vil de sejle til verdens ende – helt derud, hvor legenderne fortæller, at skibene falder over kanten. For kun ad den vej kan de nå frem til der, hvor Kaptajn Jack Sparrow nu befinder sig: på bunden af "Davy Jones’ kiste" – ikke blot død, men udsat for en evig pinsel i sit eget værste mareridt.
     Sao Feng har sine egne grunde til at hade Jack Sparrow, men hans tilstedeværelse i denne verden er nødvendig. I kampen mod Det Ostindiske Kompagni må alle de ni fyrster i piraternes broderskab stå sammen – de ni indehavere af de ni piastre. Og Jack fik ikke givet sin videre, inden han blev opslugt af Kraken og endte i Davy Jones’ kiste. Så Sao Feng går med til at hjælpe, men har også sin helt egen dagsorden. Det samme kan man sige om Will Turner, der vil have Jack tilbage, så han kan frikøbe sin far, Bootstrap Bill, der er bundet til evig tjeneste om bord på Davy Jones’ forbandede skib, Den Flyvende Hollænder. Selv samme Davy Jones, der nu er bundet til Cutler Becketts tjeneste, fordi Beckett har fået fat på hans stadig bankende hjerte, der ellers har ligget skjult i en kiste. Med Den Flyvende Hollænder under sin kontrol er Beckett og Admiral Norrington i færd med at rense havene for fribyttere (og selv beholde byttet).

Med det magiske kort og gode råd fra troldkvinden Tia Dalma lykkes det Will, Elizabeth og Barbossa at sejle til en verden, der ikke er af denne verden, og vende tilbage igen med Jack Sparrow og hans skib, The Black Pearl. Men næppe er de tilbage i denne verden, før de igen begynder at spille hver deres eget spil for at opnå en fordel og frem for alt undgå at ende i galgen. Det varer ikke længe, før de hver især er villige til at indgå en handel med Beckett, eller med Sao Feng, eller med Davy Jones. Det er svært at opdrive en ærlig mand nu om dage, men blandt pirater overholder man i det mindste broderskabets love. Love, som blev nedfældet, dengang piraterne indgik deres pagt og beseglede den ved at binde havets gudinde Kalypso til menneskelig form. Nu i deres yderste nød, hvor Beckett er ved at tage alt fra dem, bliver de ni nødt til at stå sammen for atter at påkalde sig Kalypsos hjælp - hvis de altså kan blive enige, og hvis de tør stole på hende.

Antal
1
Tilføj til kurv