Pip & Papegøje (Brugt)

15,00 kr.

Pip & Papegøje (2005)

Børne TV-serie fra Danmarks radio

Instruktør: Natasha Arthy

Handling: Tobias på 6 er helt vild med fugle og ønsker sig en papegøje, men hans mor vil ikke have det griseri i lejligheden.Tobias redder en spurv, som sidder fast i et buskads. Spurven viser sig at være den blinde fe, der som tak vil opfylde et ønske for Tobias. Vil han nu få den papegøje, han ønsker sig?

Den blinde fe har lovet at fremtrylle en papegøje til Tobias. Desværre kommer hun i stedet til at trylle Tobias om til en papegøje, og inden hun kan gøre det godt igen, bliver Tobias indfanget af den onde fuglehandler og sat i bur i hans butik. Kan Tobias med de andre fugles hjælp slippe fri og mødes med feen som aftalt?

Tobias, omtryllet til papegøje af den blinde fe, er indfanget af den onde fuglehandler. Hans mor er ulykkelig og leder efter ham. Slipper Tobias fri af sit bur, og tryller den blinde fe ham om? Finder han sin mor, og hvad sker der med de andre fugle og den onde fuglehandler?

Dansk mini-serie for mindre børn med Peter Frödin og Julius Hilario Jønsson. Instrueret af Natasha Arthy efter manuskript af Kim Fupz Aakeson, Natasha Arty og Per Nielsen.
Lagerinformation: 4108
Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Produktions Selskab
Danmarks Radio
Spilletid
162 Minutter
Genre
Børne TV Serie
Undertekster
Ingen