Dansk Tale

Peter Plys' Magiske Verden - Leg med Plys (Brugt)

25,00 kr.

The Magical World of Winnie the Pooh - It’s Playtime With Pooh (2005)

Covertekst / Synopsis:

Velkommen til Peter Plys’ Magiske Verden, et dejligt sted hvor fantasien blomstrer og det sjove aldrig holder op! Tag med på fire herlige eventyr sammen med alle vennerne fra Hundredemeterskoven. Der bliver grinet og leget, og man lærer hvor vigtigt det er at tænke på hinanden.

I ”Aprilsnar” opdager vennerne i Hundredemeterskoven at de alle er blevet drillet på forskellige måder. Men hvem står bag? Der kommer endnu mere fart på i ”Den Gode, Den Onde og Tigerdyr”, hvor Tigerdyret og Peter Plys havner på et tog i Det Vilde Vesten. Et tog som sherif Grisling prøver at stoppe! I ”Ballade Med Bobler” laver Tigerdyr en specialblanding, som han kan lave kæmpe-sæbebobler af. En rigtig sjov idé, indtil Peter Plys havner i en af boblerne – og han kan ikke komme ud! Plys’ problemer fortsætter i ”Bolden Ruller”, hvor han skal være dommer i en kamp med meget utydelige regler...

Uanset om man er lille eller stor, kan man altid opdage nye ting i Peter Plys’ Magiske Verden – Leg Med Plys.

Antal
1
Tilføj til kurv

Peter Plys filmen "Peter Plys´ magiske verden - er ligesom de andre film i serien opdelt i 4 små søde historier.

Aprilsnar / April Pooh (1990)
Det er 1. april og Jacob laver sjov med sine venner.
Da Peter Plys vågner om morgenen, står der en flot indpakket krukke på hans bord. Plys tror naturligvis, at det er honning, men indholdet er lim og Plys får problemer med at få, det som han tror er honning, ud af krukken. Bagefter fortæller Jacob, at det var en aprilsnar.

Plys går på jagt efter flere aprilsnarrer hos Grislings hus. Grisling tør ikke komme ud af sit hus, da han tror, at det står under vand. Der er nemlig en aprilsnarrer, der har placeret bowler med fisk udenfor hans vindue.

Grisling går med Plys for at finde flere aprilsnarrer. Sammen går de over til Tigerdyret, som er helt i panik over, at han har fået pletter. Heldigvis er det blot hans natdragt, der er malet pletter på.

Sammen går de 3 venner hen til Ninka for at se, om der også er lavet aprilsnar. Og i Ninkas køkkenhave står en kæmpe gulerod, som til Ninkas store ærgelse viser sig at være en ballon.

Mon vores venner finder ud af, hvem der har placeret aprilsnarrerne og hvad det egenligt er for noget?

Den gode, den onde og Tigerdyret / The Good, The Bad And The Tigger (1991)
Peter Plys og vennerne leger sammen med Jacob med togbane. Da Jacob skal spise frokost, går Ninka og Grisling ud for at lege. Men Tigerdyret og Plys bliver indendøre og Tigerdyret forklarer Plys, at Jacob ikke har noget imod, at de låner hans tog - især ikke, hvis han ikke får at vide, at de har lånt det. Men Plys er nu alligevel lidt tilbageholdende. Jacob har nemlig sagt, at de ikke må røre toget, mens han er væk.

Da Ninka og Grisling kommer tilbage og ikke kan finde Tigerdyret, Plys og toget, tror de, at deres venner er taget til det vilde vesten for at røve toge. I Grislings fantasi, omdannes han, Ninka og Æsel nu til Sheriffer, der er på jagt efter togrøverne Plys og Tigerdyret. Det lykkes dem også at fange Plys. Men Tigerdyret befrier ham, at han jo blot er en "uskyldig medskyldig". For det var jo Tigerdyret, der alene legede med Jacobs tog.

Mon sherifferne fanger den skyldige togrøver?

Ballade med bobler / Bubble Trouble ( 1989)
Det er sommer i Hundredemeterskoven. Tigerdyret, Grisling og Plys leger med sæbebobler og bliver enige om at opfinde langtidsholdbare sæbebobler ved hjælp af honning og lim. Desværre bliver Plys fanget i en af boblerne og kan ikke komme ud igen.
Selv da han bliver trillet ud over en skrænt, sprænger boblen ikke. Heller ikke slangebøsse hjælper meget.

Ninka forsøger at udnytte situationen. Han maler boblen rød og hejser den op i sit æbletræ til de andre æbler, som skal blive misundelig og forsøge at blive ligeså flotte som det falske æble i form af boblen.

Alt i mens render Max Muldvarp rundt og leder efter sit muldvarpehul, så han kan komme ind i sin hule og senere på dagen skal vennerne til foredrag om Lima-bønnen hos Ninka.

Hvordan mon Plys kommer ud af boblen? Finder Max sit hul igen og kommer vennerne til foredrag hos Ninka?

Bolden ruller / What's The Score, Pooh (1990)
Vores venner i Hundredemeterskoven spiller en noget særpræget form for bold. Der indgår nemlig både ketcher, hockeystave, volleyball-net, lidt fodbold- og hjemmebryggede regler.
Men bolden triller langt væk. Plys griber bolden, men skynder sig at kaste den videre, da han tror, at han er på hold med bolden, når han er dommeren.

Da bolden er tilbage i spillet, mangler pludselig målmanden Max. Han har travlt med at grave nogle huller, som han skal have færdige. Så vennerne må træde til og hjælpe i Max´underjordiske gange, før boldspillet kan afsluttes.
I sin hule har Max en kæmpe stor kampesten, som er han yndlingssten. Plys får løsnet stenen, som laver hul og triller i voldsom fart igennem hele Hundremeterskoven. Desværre får stenen bolden med sig væk.

Mon boldspillet nogensinde bliver afgjort, når bolden er væk og Plys, som er dommer, ikke kan finde ud af at tælle?

Lyd og Billede:
Billedet er som på de andre i serien i 4:3 format. Og kvaliteten er også denne samme, dvs. ok uden at være imponerende. De er trods alt kun 15 år gamle.
Nogenlunde det samme kan siges om lyden. OK, men ikke mere.

Ekstramateriale:

En enkelt spil, hvor man skal svare på hvilken ting der passer til hver af de 5 figurer.

Konklusion:
En samling rimelig gode afsnit i serien. Ellers er konklusionen som for de andre udgivelser i serien.