Dansk Tale

Peter Plys' Magiske Verden - At hjælpe hinanden (Brugt)

25,00 kr.

Magical World of Winnie the Pooh – Share Your World (2006)

Covertekst / Synopsis:

Velkommen til Peter Plys’ Magiske Verden, et vidunderligt sted hvor fantasien får frit løb og det sjove bare bliver ved og ved. Tag med alle dine venner fra Hundredemeterskoven ud på fire herlige tegnede eventyr, hvor de griner, leger og lærer vigtige ting, som at tænke på andre.

I ”Grislings Hikke” får Grisling en forfærdelig hikke, der ikke vil gå væk. Alle vennerne stiller selvfølgelig op med mere eller mindre vellykkede forsøg på at hjælpe deres lille ven. En anden, der behøver hjælp er Ugle. Hans sangstemme er ikke den bedste, og den eneste, der ikke indser det, er ham selv. Hør ham i ”Ønskebrønden”! I ”Den Forsvundne Hjelm” mister Max Muldvarp sin hjelm og lampe - men hvem ville dog stjæle dem? Det lader til, at Ninka Ninus ved noget de andre ikke ved. Og til sidst, i ”Rottebanden På Besøg”, regner og stormer det mere end nogensinde, og alle må arbejde sammen for at redde deres hjem.

Uanset om man er lille eller stor, kan man altid opdage nye ting i Peter Plys’ Magiske Verden.

Antal
1
Tilføj til kurv

Endnu en udgivelse i serien "Peter Plys magiske verden". Denne indeholder 4 mindre historier.

"Grislings hikke"
Peter Plys kommer med honning til Grisling, som en "bedste ven"-gave. Desværre har Grisling en skrækkelig hikke og kan slet ikke tale til Plys, som tror, at Grisling ikke gider være sammen med ham.

Tigerdyr, Ugle og Ninka forsøger at hjælpe Grisling af med sin hikke.
Da det går op for Plys, at det var pga hikke, at Grisling ikke talte til ham, holder de en "bedste ven"-frokost.

"Ugles morgensang"(Owls well that ends well)
Ugles morgensang, som får porcelæn ti lat klirre, og som giver kragerne fri adgang til Ninkas køkkenhave, er yderst upopulær. Tigerdyr forsøger at lave kragefælder, og Plys forsøger at hjælpe Ugle til at forbedre sin sangstemme, som bestemt ikke er noget at råbe hurra for. Det viser sig dog, at Ugles forfærdelige stemme kan bruges til noget fornuftigt - nemlig som krageskræmmer.

"Den forsvundne hjelm" (lights out)
Ninka skal have sin spade retur fra Plys for at plante gulerødder. Men gulerødderne skal plantes midt om natten, for ellers kan Ninka ikke bruge dem som natmad. Ninka låner Max´ hjelm med lygte på, men glemmer at aflever den tilbage, hvilket hurtigt skaber kaos, fordi Max jo bor i gange under jorden - og han er mørkeræd

"Rottebanden" (the rats who came to dinner)
Under et voldsomt regnvejr oversvømmes de tyvagtige rotters hule og de søger tilflugt hos Peter Plys.
Plys mangler potter til at samle vand fra sit utætte tag og rotterne stjæler potter fra de andre venner i Hundremeterskoven. Alle vennerne tror naturligvis, at det er Plys selv, der har stjålet potterne, men det viser sig, at rottebanden slet ikke er så slemme, som alle går rundt og tror.