Dansk Tale

Nye Eventyr med Lucky Luke Vol. 12

20,00 kr.

Lucky Luke, cowboyen, der trækker en pistol hurtigere end sin skygge... Ved at skifte mellem forsvarer af lov og orden, komiker, bodyguard og banksikkerhedsagent, er verdens mest berømte cowboy tilbage! Galop ind i 52 eventyr med Jolly Jumper, Ratata og de fire Dalton-brødre i hovedrollerne!

DVDen indeholder 3 episoder med den ensomme cowboy-helt Lucky Luke.

En jaget kvinde
Calamity Jane er under falske beskyldninger for at have røvet et dusin banker. Lucky Luke er overbevist om hendes uskyld, og beslutter sig for at hjælpe hende med at fange den sande skurk, en vis Filthy Dude. Med dusinvis af dusørjægere på nakken drager de af sted, forklædt som de ærværdige hr. og fru Jones. Men Calamitys iltre temperament volder dem vanskeligheder med at forblive inkognito, og Luke har det svært med at dele værelse med sin nye "kone'. 

Invasion fra Mars
En nat oplyses den ellers så fredelige himmel over Nothing Gulch af forbløffende lysfænomener. Da bonden Fooldy opdager, at en af hans køer er forsvundet, har alle i byen en teori om det. Men de er alle enige om en ting: Det er Marsmændene der står bag! Efterhånden som denne sygelige angst får tag i folk, er der nogen der begynder at udnytte situationen. Lucky Luke sættes til at holde øje med Frøken Skippy, rumvæsen-eksperten fra Washington, som er udsendt for at undersøge sagen. Den unge kvinde er frustreret over Lukes skepsis. Han foretager sin egen undersøgelse på en meget mere normal og effektiv måde. Han ved at sandheden må søges andetsteds... et meget mere jordnært sted! 

Dalton-brødrene i trøjen
Dalton-brødrene lader sig hverve til hæren! Men da Joe og hans brødre melder sig frivilligt til at følge oberst Morton på en farlig mission, er det alene af den årsag, at de vil flygte så snart de får chancen! Oberst Morton er en tyrannisk bølle af en officer, hvis datter, Kate, er blevet kidnappet af en frygtindgydende indianerstamme. Obersten tager af sted med sine tropper for at befri hende. Guvernøren sender Lucky Luke med, både for at give en hjælpende hånd, og for at holde øje med de nye rekrutter. Men Kate, der virkelig er sin fars datter, lader sig ikke skræmme af indianerne. Hvad mere er, så er høvdingen blevet hovedkulds forelsket i hende. Han lærer hurtigt at makke ret og stammens mandschauvinistiske traditioner ændrer sig hurtigt... 

Lagerinformation: F 575
Antal
1
Tilføj til kurv