Dansk Tale

Nye Eventyr med Lucky Luke Vol. 11

20,00 kr.

Lucky Luke, cowboyen, der trækker en pistol hurtigere end sin skygge... Ved at skifte mellem forsvarer af lov og orden, komiker, bodyguard og banksikkerhedsagent, er verdens mest berømte cowboy tilbage! Galop ind i 52 eventyr med Jolly Jumper, Ratata og de fire Dalton-brødre i hovedrollerne!

DVDen indeholder 3 episoder med den ensomme cowboy-helt Lucky Luke.

Uhyret fra Alabama
Da Lucky Luke rejser igennem et landbrugsområde rigt på frodige grønne dale, møder han en hårdtarbejdende bonde der hedder Donald Birdnose. Han har netop mistet et af sine får, som angiveligt blev ædt af det mystiske "Udyr fra Alabama". Luke tager med ham til Cow Gulch, den nærmeste by, for at rapportere om hændelsen til sheriffen. Alle på egnen lever af kvægbrug, og de er mistænkeligt hurtige til at beskylde Birdnose for at have tiltrukket udyret med sine dumme får! Lucky Luke tror ikke et øjeblik på dette. Han mener af en hvilken som helst af dem kunne være den faktiske slyngel... I mellemtiden tager en jæger ved navn Warmgun ud for at dræbe det berømte udyr. Birdnose forsøger at træne Ratata som fårehund. Men da en ko bliver "udyrets" næste offer, får kvægbønderne sig et rigtigt chok. Måske er det vores ensomme helt der står bag dette nye angreb.

Spionerne
Da Lucky Luke dukker op i denne søvnige lille mexikanske by på civilisationens grænse, for at ledsage en flok, har han end ikke drømt om, at han om få timer vil befinde sig om bord på en ubåd! Faktisk så har Otto Pretzel, i opdrag af den amerikanske efterretningstjeneste, lokket Luke hertil for at få hans hjælp til at genvinde sin ultimative opfindelse: den "Uovervindelige Dragt". Tyven, Horace Twinface, en korrupt tidligere hemmelig agent, har til hensigt at sælge den til El Mastar, en magtbegærlig mexikansk bandit med storhedsvanvid, en selvudråbt general. Lukes opgave er, at snuppe Twinface og dermed undgå en diplomatisk krise med Mexico. Twinface er udstyret med utallige 007-agtige tingester som vores helt skal overliste. Men en spand vand kan jo ofte overvinde selv de mest sofistikerede indretninger...

Tilbage til samfundet
Dalton-brødrene indskrives i et resocialiserings-program, udtænkt af Sam Twistfeller, en rig ranchejer. Lucky Lukes job er at holde øje med dem, og han føler sig mere end bare en smule mistænksom. Mens hans brødre arbejder hårdt, får Averell særbehandling og har det let... Årsagen? Twistfellers datter Cynthia er hovedkulds forelsket i ham! Imens Averell forsøger at undslippe den unge dames ivrige arme, planlægger Joe at stikke af med ejerens formue. Ikke alene skal Lucky Luke overlist Dalton-brødrene, men han skal også redde dem fra Cynthias vrede..

Lagerinformation: F 574
Antal
1
Tilføj til kurv