Nikolaj og Julie 7: Afsnit 13 & 14

20,00 kr.

Nikolaj og Julie (2002-2003)

TV-Serie på ialt 22 Afsnit, sendt på Danmarks Radio

Instruktør: Charlotte Sachs Bostrup, Kristoffer Nyholm, Martin Schmidt, Birger Larsen, Lars Kaalund, Michael W. Horsten, Henrik Ruben Genz

Handling: Da Nikolaj Bergstrøm og Julie Krogh Andersen møder hinanden, ved de straks, at de har mødt den eneste ene. De forelsker sig, kærligheden vokser, og så går det hurtigt – med bryllup, drømmehus, ønskebarn og det hele. Men så begynder den svære hverdag, hvor der skal købes ind, hentes barn og karriererne skal passes. Det kommer ikke til at gå helt så nemt for Nikolaj og Julie, som de regner med, og pludselig bliver Nikolaj skrækslagen for, om hans tilværelse krakelerer, for Julie er jo kvinden i hans liv.

Episode 13:
Julie bliver udskrevet fra hospitalet og er straks klar til at gå i gang på jobbet. Men hun må snart se i øjnene, at hun er ved at ændre indstilling til sit arbejde. Nikolaj har besluttet at forsøge igen at få et ordentligt forhold til sin far, men det kræver en del mere, end han havde regnet med. Mens Karinas engagement i lokalpolitik får stadig større indflydelse på hendes og Franks familieliv, forsøger Philip og Iben at komme videre med deres liv ovenpå trafikuheldet og Ibens abort. Men Philip er plaget af skyldfølelse og er ved at gå i stykker.

Episode 14:
Nikolaj er ved at få repareret forholdet til sin far til begges meget store fornøjelse, og de fortsætter med at lægge fælles planer for fremtiden. Julier som frivillig arbejdskraft på retshjælpen, men er bestemt ikke begejstret for lederen af stedet, som i øvrigt heller ikke er spor imponeret af hende. Karina har besluttet at trappe sit lokalpolitiske arbejde ned, fordi hun mangler tid sammen med familien, men så giver Per K. hende et fristende tilbud, og Frank får en god ide af Søs.

Medvirkende: Peter Mygind, Sofie Gråbøl, Dejan Cukic, Sofie Stougaard, Jesper Asholt, Therese Glahn, Jonatan Tulested, Mattias Tulested, Helle Fagralid, Samir Di Johansson, Nanna Jønsson-Moll, Henning Jensen, Peter Gantzler, Lars Mikkelsen, Anders Lunden Kjeldsen, Flemming Enevold, Ellen Hillingsø, Emma Schultz-Lorentzen, Elsebeth Steentoft, Søren Byder, Inger Hovman, Johannes Lilleøre, Ulf Pilgaard


Antal
1
Tilføj til kurv