Nat På Museet

15,00 kr.

Night at the Museum (2006)

Instruktør: Shawn Levy

HandlingLarry Daley (Ben Stiller) er en taber og en dagdrømmer, som konstant løber panden mod en mur, når han forsøger at vinde gehør for sine mange ideer til fantastiske, nye opfindelser. Larry må se i øjnene, at hvis han vil bevare samkvem og kontakt med sin skilsmissesøn, så må han opgive sine drømme om store bedrifter og finde sig et job. Modstræbende og skeptisk går han med til at søge stillingen som fast nattevagt på New Yorks Naturhistoriske Museum. Her skal han afløse hele tre pensionsmodne, finurlige oldsager (spillet af veteranerne Dick Van Dyke, Mickey Rooney og Bill Cobbs), som udstyrer ham med en gigantisk stavlygte og et flosset, æseløret instruktionshæfte, hvorefter han overlades til sig selv i det uhyggelige, rungende museum.

     Museets hellige haller er fyldt med alt fra et tyrannosaurus rex-skelet, legemsstore voksfigurer af stenalderfolk, vilde hunner med Attila i spidsen, uddøde indianerstammer, amerikanske pionerer og historiens berømte mænd til udstoppede vilddyr fra Afrika og tableauer med små plasticfigurer, som genskaber store slag under den amerikanske borgerkrig og det gamle Rom – alle fastfrosset for evigt ... Og så dog? Inden længe finder Larry ud af, at når de besøgende har forladt stedet ved lukketid, og det bliver nat, så begynder eventyret for alvor – når alle museets udstoppede og velpræserverede indvånere kommer frem for at lege.
     Larry aner naturligvis ikke sine levende råd i det hastigt voksende kaos – omgivet af fortidsøgler, vilde dyr og store historiske skikkelser. Men heldigvis får han gode råd og hjælp fra ekspræsident Teddy Roosevelt (Robin Williams), så han kan slippe gennem natten med livet i behold. Næste nat er Larry bedre forberedt, og da han opdager, at han er offer for en sammensværgelse, og at skumle kræfter pønser på et anslag mod museet, kaster han sig ud i en desperat kamp for at redde museet. Og måske kan han tilmed undervejs bevise over for sin søn, at han er den tapre, eventyrlystne far, som han altid har drømt om at være.
Antal
1
Tilføj til kurv